Inloggen RegistrerenTip ons Contact
7 januari 2014

Rens op de CES: dag 1

CES 2014

Zo, de eerste dag van de CES zit erop. Maandagmiddag, de aankomst in Vegas en eerste indruk op de beursvloer. Maandagmiddag ben ik aangekomen in Las Vegas en na een korte opfrisbeurt in het hotel kon ik meteen door naar de persconferentie van Sony. Helaas geen tablets (de VAIO Fit 11A was nog niet bekend gemaakt - Leon), maar interessant was het wel. Na de persconferentie ben ik een rondje door een hal gelopen waar onder andere Samsung, LG en Intel hun stands hebben. Omdat de beurs pas dinsdag openging waren veel stands maandag nog bezig met de puntjes op de I aan het zetten, dus bij veel stands mocht ik nog niet naar binnen. Waar ik wel naar binnen mocht was LG, al werd er nog volop gewerkt aan de stand.

LG: Tab-Book 2

LG timmert de laatste tijd goed aan de weg en wil dat in 2014 voortzetten. Op de CES presenteren ze onder andere een soort Ultrabook, een desktop die draait op Chrome OS, en een tablet met een schuifbaar toetsenbord. Deze draagt de naam Tab-Book 2 en lijkt veel op de slider tablet van Sony, maar ziet er goed uit. Het geheel voelt luxe aan en het schuifmechanisme werkt prima. Voor de specificaties kun je het nieuwsartikel checken, die ga ik hier niet allemaal opnoemen. In de praktijk werkt alles zeer soepel en ook het scherm mag er wezen. Het toetsenbord zelf voelt wat minder luxe aan, erg plastic.


Desondanks kon ik er prima op typen, dat is het belangrijkst. Zie ook de foto’s die ik gemaakt heb. Heb je nog een vraag over de tablet, of over een ander product dat op de LG stand staat? Stel dan hieronder je vragen, dan kan ik er op de beursvloer mee aan de slag.

LG Tab-Book 2 T5402

LG Tab-Book 2

  • Schermdiagonaal 11.6 inch
  • Besturingssysteem Windows 8
  • Schermresolutie 1920 x 1200
  • Afmetingen 16.7 mm dun
  • Processor Intel Core i5 (vierde generatie) of Intel ATOM Bay Trail
  • Gewicht 1050
  • Opslagruimte 128 GB /
  • Introductiedatum
Alle specificaties >


Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekend in ons systeem. Als je je e-mailadres achterlaat, dan nemen we contact met je op zodra er belangrijk nieuws is over de LG Tab-Book 2.

Kies voor 'alleen prijzen' om alleen een mail te ontvangen als er nieuwe verkoopprijzen bekend zijn.

Alleen prijzen  Verzend


Er zijn nog geen reviews van de LG Tab-Book 2.

Schrijf een review

Auteur: Rens Blom

Rens is met zijn 16 jaar de jongste redacteur en zit momenteel in 5 Havo. Volgend jaar gaat hij de opleiding journalistiek volgen. Hij schrijft al een tijdje voor diverse webs... Lees meer

3 reacties

  1. Ik ben mijn telefoon kwijt geraakt bij CES, heb jij er iets over gehoord/gezien? Het was een nieuwe nexus 5.

  2. Iets met Nederlands dat niet correct is… *(hint: 2e zin)

    [Dank je Rienk, ik heb het aangepast - Leon]

  3. Heey Jordy, helaas niks over gehoord en/of gezien. Ik houd mijn ogen en oren open. Ben je wel naar de gevonden voorwerpen geweest om het te melden?

    Rienk, scherp! Op moment van schrijven was ik niet zo scherp meer, schreef het stukje om 23 uur na een lange dag ;-)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.