ASUS Google Nexus 7 opnieuw beste tablet van het jaar

1

De nieuwe Nexus 7 van ASUS en Google is door onze bezoekers uitgeroepen tot de beste tablet van 2013. De vernieuwde versie van de populaire 7-inch tablet ontving maar liefst 20% van de stemmen en laat de iPad 5 en de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) achter zich. Vorig jaar behaalde de eerste versie van de Nexus 7 de titel.

Tablet van het jaar: Nieuwe Nexus 7

Gedurende de maand december vroegen we onze bezoekers te stemmen op de beste tablet van het jaar. Maar liefst één op de vijf stemmers gunde de titel aan de nieuwe Nexus 7 van ASUS en Google. De tablet werd dit jaar geïntroduceerd als de opvolger van de eerste Nexus 7. Hij kreeg op bijna alle fronten een upgrade ten opzichte van zijn voorganger, dus de populariteit is te verklaren.

2e plaats: iPad Air

Apple iPad Air (10)De iPad Air behaalt de tweede plaats in de verkiezing met ruim 12% van de stemmen. Een knappe prestatie voor een tablet die pas sinds november in Nederland verkrijgbaar is. Apple wijkt met de iPad Air niet af van de succesformule en bedient met de tablet nog steeds het topsegment. De iPad Air is dunner en lichter dan elke voorganger, maar ook vele malen sneller. Het is de eerste 64 bits tablet op de markt.

3e plaats: Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)

Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) - 2Op de derde plaats is de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1) geëindigd. Met meer dan 11% van de stemmen was de tweede plaats in de verkiezing eigenlijk al in zicht. De derde generatie Galaxy Tab tablets is nog minstens zo populair als de eerdere generaties en terecht, want op het uiterlijk en de prestaties is niets aan te merken. De 10.1 versie is volgens jullie zelfs zo goed dat hij de derde plek in de verkiezing verdient.

Tablet van het jaar uitslag 2013

Door te stemmen op de tablet van het jaar maakte je kans op een mooi prijs. De winnaar zal morgen gekozen worden. Wie dat is, dat lees je morgen op de site en op onze facebook pagina.
Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 7 inch
  • Besturingssysteem Android 4Android 5
  • Schermresolutie 1920 x 1200
  • Afmetingen 200.7 x 114.3 x 8.65 mm
  • Processor Qualcomm Snapdragon S4 Pro (quad-core)
  • Gewicht 317.5 gram
  • Opslagruimte 16 / 32
  • Alle specificaties

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

  1. ik verwachtte eerlijk gezegd een lijst van de laatste nieuwe, goed gerecenseerde engelse boeken. viel dus zwaar tegen.als je eenmaal een tablet hebt gekocht maakt het niet uit of het nr. 1 sstaat of nr.10

Reageer