Samsung tablet nieuws

1

Veel Samsung geruchten deze dagen. Met een nieuw jaar voor de deur kunnen we weer veel Samsung tablet nieuws verwachten. De geruchtenmachine komt langzaam op gang. Zo zien we aanwijzingen voor een nieuwe budget tablet van Samsung en horen we geruchten over een nieuwe high-end tablet-pc. Alle geruchten en nieuwtjes van de een-na-grootste tabletfabrikant ter wereld op een rij.

Samsung Galaxy Tab Lite

Begin december meldden we het gerucht dat Samsung een goedkope Android tablet wil gaan maken, met de naam Samsung Galaxy Tab Lite. Deze week wordt het gerucht weer een stukje zekerder. De Samsung Galaxy Tab Lite heeft artikelnummer SM-T110 gekregen en is verschenen bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC. Een introductie zal dan ook niet lang meer op zich wachten.

De Galaxy Tab Lite zou een 7 inch schermpje moeten krijgen met de lage en verouderde 1024 × 600 resolutie. De tablet moet ongeveer 100 euro gaan kosten en gaat volgens deze geruchten een 3G-optie krijgen. Of dat is voor deze 100 euro weten we niet maar het lijkt ons onwaarschijnlijk. In het eerste kwartaal van 2014 moet de Samsung Galaxy Tab Lite al in de winkels liggen.

10,5 inch hd

Een aanwijzing leidt tot geruchten over een nieuwe 10,5 inch tablet van Samsung.  De Koreaanse website ET News, dat wel eens eerder goede indicaties gaf over nieuwe Samsung producten, meldt de komst van een AMOLED scherm in een nieuwe 10,5 inch tablet-computer. De geruchten zijn niet de eersten die gaan over de terugkomst van Samsung met tablets met een AMOLED scherm.

De AMOLED tablets zullen een nieuwe sprong kunnen brengen bij de innovatie op tabletgebied.

SM-T900

Rapportages van verschepingen van onderdelen van Samsung tablets, inderdaad een beetje vergezocht maar mogelijk genoeg indicatief, wijzen op twee nieuwe typen Samsung tablets: de SM-T900 en de SM-T905.

Veel is onbekend over deze tablets. Het enige wat we zien in de rapportages is de prijs, waarbij we vast kunnen stellen dat het premium Samsung tablets zullen worden.

2014

Andere geruchten melden dat Samsung alleen al in het begin van 2014 vier nieuwe tablets gaat maken. Ongetwijfeld gaan we op de CES beursvloer veel nieuwe tablets zien, waaronder enkele van Samsung!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

  1. Samsung produceerd wel veel, maar wanneer er een update komt hoor je niet.Ik bezit een note 8.0,
    versie 4.1.2.Toch een duur ding, maar service van Samsung valt mij tegen weten jullie wanneer er een update komt?.

Reageer