Welke tablet wordt de tablet van het jaar?

0

Tablet van het jaar 2013Met het einde van het jaar in zicht maken wij ons op voor de jaarlijkse verkiezing van de tablet van het jaar. Welke tablet mag zich met recht ‘de beste tablet van 2013′ noemen? Natuurlijk beantwoorden we die vraag niet zelf. Wij maakten de voorselectie, maar onze bezoekers krijgen het laatste woord.

We selecteerden alle tablets die eerder dit jaar voorbij zijn gekomen in ons maandelijkse koopadvies en vulden deze lijst aan met de best bekeken tablets van 2013. Aan jou de eer om uit deze shortlist een keuze te maken voor de allerbeste tablet van dit jaar. Meedoen is eenvoudig, dus laat ons weten wat jij de allerbeste tablet vindt.

Je doet het niet voor niets, want onder alle deelnemers verloten we een tegoedbon voor een webshop naar keuze t.w.v. 150 euro! Nadat je je stem hebt uitgebracht, ontvang je van ons een persoonlijke link. Door deze persoonlijke link te delen met je vrienden krijg je voor elke stem van een vriend een extra winkans. Wanneer 5 vrienden ook hun stem uitbrengen, maak jij 5 keer meer kans om te winnen.

> Breng je stem uit

De verkiezing sluit op 26 december.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer