Even opmeten, hij gaat de ASUS PadFone Mini 4.3 heten

0

De naam van de kleinere ASUS PadFone hadden we kunnen weten. Het is namelijk gewoon een kwestie van opmeten. PadFone Mini 4.3 wordt de naam van de tablet-smartphonecombinatie. Het kleiner worden van de telefoon betekent niet direct een degradatie. Zo zit het met de snelheid wel snor. Aan boord vinden we namelijk een snelle Qualcomm processor.

De naam werd duidelijk door een online keuringsdocument. Daarin wordt de naam ASUS PadFone Mini 4.3 bekend. De ‘Mini 4.3’ staat ongetwijfeld voor het schermformaat van de telefoon. Het formaat van de tablet is niet bekend, maar die voert niet de boventoon.

Naast het kleinere smartphonescherm wordt ook de resolutie aangepast. De 960 x 540-resolutie wordt namelijk toegepast.

Een eerdere benchmark test wees uit dat de de Qualcomm Snapdragon MSM8226 zullen gaan zien. Het apparaat zal gaan draaien op Android 4.3 Jelly Bean.

Wanneer we de tablet in de winkels gaan zien weten we nog niet. We hopen dat ASUS hiermee opschiet! Mogelijk gaan we de ASUS PadFone Mini 4.3 al in januari zien. Dan start in Las Vegas de CES 2014.

UPDATE: Engadget is zojuist te weten gekomen dat de ASUS PadFone Mini 4.3 op 11 december uit zijn verstopplek zal komen. Op een persconferentie in Taiwan wordt de nieuwe smartphone/tablet gepresenteerd, dan.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer