Sinterklaasactie: win een Jobs dvd of blu-ray

0

We zijn aanbeland bij dag 3 van de sinterklaas weggeefactie. TabletGuide geeft ook vandaag weer een prijs weg. Dit keer mogen we vijf dvd’s of blu-rays (naar keuze) weggeven van de film Jobs, welke vanaf 18 december te koop is in de Nederlandse winkels. De film over de iPad-bedenker geeft een goed beeld van zijn tumultueuze leven. Lees snel verder hoe je een van deze prijzen kunt winnen!

Jobs

Steve Jobs (Ashton Kutcher) groeit op in San Francisco en is van kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak (Josh Gad) kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple op te richten. Dankzij een forse investering van de steenrijke Mike Markkula (Dermot Mulroney) maakt het bedrijf grote sprongen. Ze ontketenen eigenhandig een technologische revolutie. Dankzij de grote successen, maar ook de flinke tegenslagen, zien we de bevlogen pionier van zijn beste maar ook zijn donkerste kant.

De film over de uitvinder van de iPod, de iPhone en de iPad is vanaf woensdag 18 december te koop op dvd of Blu-ray in de Nederlandse winkels of via de digitale weg op je televisie.

Winnen

Jij maakt nu kans op een van de vijf Jobs films die TabletGuide mag verloten. De film krijg je op Blu-ray of dvd, naar keuze. Ook krijgen de winnaars een Jobs iPhone 4- of 5-hoesje, naar keuze.

Hoe kun je een van deze vijf prijzen winnen? Ga naar de TabletGuide Facebook pagina. Like TabletGuide en like het bericht over deze Jobs actie. Onder iedereen die het Jobs-bericht op Facebook liket worden de vijf prijzenpakketten verloot!

Deze actie is inmiddels verlopen. Meedoen kan niet meer. De winnaars zijn Hans, Jos, Jelmar, Jelle en Diana. Gefeliciteerd!

Share.

Over de auteur

Reageer