Vraag: mijn tablet oplader is kwijt. Kan ik een nieuwe kopen?

0

Elke maand maken alle bijdragen aan het Vraag- en Antwoordforum van TabletGuide kans op een prijs: een Coolblue cadeaubon van €50,-. In de maand oktober heeft de redactie van TabletGuide wederom een vraag uitgekozen als bijdrage van de maand. De productexperts van Coolblue geven antwoord op een vraag over het kopen van een nieuwe (of vervangende) lader voor een tablet.

De Bijdrage van de Maand van de maand november is ingediend door een anoniem persoon (gelukkig met achterlaten van een e-mail adres). De vraag luidt als volgt:.

Ik heb een tablet van het merk tomtec. Mijn oplader is kwijt waar kan ik deze kopen?

De tablet-productexperts van Coolblue gaven het volgende antwoord:

Er zijn in de TomTec serie verschillende aansluitingen voor opladers (micro USB en TomTec specifiek). Het zal dus ook aan het model liggen wat de juiste oplader is. Mocht dit specifieke model een micro USB aansluiting hebben, dan is het goed om te kijken bij de opladers die Tabletcenter.nl aanbiedt. Indien er sprake is van een TomTec specifieke aansluiting, dan zijn deze helaas niet bij Tabletcenter.nl te vinden.
Let bij het kopen van een oplader wel op de Ampère waarde van de opladers. Wij adviseren om een oplader te gebruiken van 2 tot 2.1 Ampère (maar dit is niet verplicht). Hoe lager de Ampère waarde, hoe langzamer de tablet oplaadt. Maar een lagere Ampère waarde brengt geen schade toe aan de accu of tablet. Echter, bij een Ampère waarde onder de 1.2 zal de tablet niet kunnen opladen. Een te hoge Ampère waarde kan wel tot schade leiden aan de accu, gebruik daarom nooit een oplader die een hogere Ampère waarde heeft dan de originele oplader.

De digitale Coolblue cadeaubon wordt naar het e-mailadres gestuurd waarmee je bent ingeschreven op TabletGuide!

Wil je ook een cadeaubon van 50 euro winnen? Stel dan vragen en geef antwoorden in het Tablet Vraag- en Antwoordforum. Elke maand maak je kans op deze prijs. Zowel vragen als antwoorden dingen mee naar de prijs. De TabletGuide redactie selecteert elke maand een vraag of antwoord. Laat bij het stellen van de vraag of het geven van het antwoord wel je emailadres achter, zodat we deze kunnen gebruiken om contact met je op te nemen.

728x90_0037_tabletcenter

Share.

Over de auteur

Reageer