Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

LG G-Slate heet in Europa LG Optimus Pad

zaterdag, februari 5, 2011 om 11:43 door Leon
lg-G-Slate-2-300x230

De LG G-Slate komt eerder dan verwacht naar Europa. De 3D-tablet van LG gaat hier Optimus Pad heten en wordt over anderhalve week al gepresenteerd op het Mobile World Congress in barcelona. De specificaties zullen vrijwel hetzelfde blijven volgens een Koreaanse nieuws-site. Goed nieuws voor alle tablet-liefhebbers die hiermee weer een nieuwe model op korte termijn kunnen verwelkomen.

De naam Optimus Pad kwam al eerder naar voren in het geruchtencircuit. In januari gingen geruchten dat LG een Optimus Pad ging lanceren op de Consumer Electronics Show. Echter, toen werd, zij het zeer beperkt, de G-Slate bekend gemaakt aan het grote publiek. Nu de kogel door de kerk is weten we dat het in principe om dezelfde tabletpc gaat.


De LG Optimus Pad is de eerste 3D-tablet die op de markt verschijnt. Deze tablet heeft de mogelijkheid om 3D video’s weer te geven op het 8,9-inch beeldscherm. Daarnaast is er de mogelijkheid om 3D-opnames te maken met de dubbele camera aan de achterkant van deze multimediatablet.

Tabletguide is aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona en zal, indien mogelijk, een hands-on review maken van dit apparaat. We zijn benieuwd hoe de 3D-ervaring is op deze tablet!

Deze tablet was al opgenomen in het tablet overzicht. De naam is inmiddels veranderd naar LG Optimus Pad.

Poll

Een 3D tablet?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste Forum Berichten

Archief