Beste koop: Top 3 tablets [december 2013]

1

De top 3 van beste tablets van de maand december is een van de meest cruciale. Niet alleen is deze maand, vanwege de feestdagen, een goede verkoopmaand voor veel winkeliers. Ook is dit de laatste ‘Tablet van de maand-verkiezing’ van dit jaar. Een opmaat voor de ‘Tablet van het jaar-verkiezing’ die TabletGuide elk jaar weer houdt. Welke tablet wordt deze maand verkozen tot beste tablet?

 

bestekoop_dec_20131. iPad Mini met Retina display

Pixels per inch en snelheid. Dat zijn de twee hoofdingrediënten van het jaar 2013 die veelal bepaalden welke tablet de tablet van het maand ging worden. De iPad Mini met Retina Display, of in het kort de iPad Mini 2, trekt samen met de Google Nexus 7 (2013) de kar. Het verschil? Software en prijs. Als het gaat om software wint de iPad Mini met Retina display het nog. iOS blijkt nog steeds een groter aanbod apps te verschaffen die geoptimaliseerd zijn voor een tabletscherm. Vandaar dat deze iPad Mini 2 de tablet van de maand december wordt!

 

2. Google Nexus 7 (2013)

Om eerlijk te zijn, de wedstrijd ‘beste tablet van de maand’ is een onafhoudelijke discussie binnen de redactie van TabletGuide. De Nexus 7 (2013 Edition) biedt waardig partij tegen de iPad Mini 2. Met een advies verkoopprijs die ruim 100 euro lager ligt dan die van de iPad Mini zou je de Nexus 7 ook makkelijk als winnaar uit de bus kunnen laten komen. Toch kiezen we deze maand voor kwaliteit. Maar als je op zoek bent naar een wat goedkoper alternatief dan zit het met de nieuwste Google Nexus 7 zeker wel snor!

 

3. iPad Air

De iPad Air heeft bewezen om weer een tandje lichter en dunner te kunnen worden zonder toe te geven aan de prestaties. Wat zeg ik? Met betere prestaties! de iPad Air is namelijk weer een gradatie sneller dan zijn voorganger. En dat zonder in te leveren op accuduur. Een prestatie van formaat waarmee de iPad Air, of de iPad 5, de derde plek weet te veroveren. In de categorie 10 inch tablets is de iPad Air zelfs de beste tablet die je op dit moment kunt kopen!

 

Bekijk en vergelijk alle tablets in de tablet vergelijker. Bekijk hier een overzicht van de maandelijkse reeks Beste koop: beste tablets.

 

TabletGuide kiest maandelijks de beste tablets van dat moment. Deze top 3 tablet-pc’s wordt samengesteld op basis van de prijs kwaliteitverhouding door de redactie. TabletGuide heeft geen relatie met de tablet fabrikanten. Deze toplijst wordt samengesteld met behulp van de tablet vergelijker.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer