Reclamevideos 8 inch Windows tablets verschenen

0

De laatste maand van het jaar zal in het teken staan van een handvol nieuwe 8 inch Windows 8 tablets, naast de traditionele feestdagen uiteraard. De kleinere en goedkopere tablet-computers met Windows 8 komen precies op tijd nu het 7 en 8 inch segment in de tabletmarkt steeds populairder wordt. Onderstaande promotievideo’s geven alvast een indruk van het uiterlijk en de mogelijkheden van de Acer Iconia W4 en de Lenovo Miix 2.

De Acer Iconia W4 is de opvolger van de Iconia W3 waarbij in ieder geval de meest belangrijke kritiekpunten zijn verbeterd, als we de specificaties op papier bekijken.

Zo is het 1280 x 800 display uitgerust met IPS voor betere weergave en vooral betere kijkhoeken. Ook moet de nieuwe Intel Atom processor, uit de Bay Trail familie, sneller en zuiniger zijn. De quad-core chipset klokt een snelheid van 1,8 GHz.

Bekijk hier alle Acer Iconia W4 specificaties.

De Lenovo Miix 2 is ook een 8 inch Windows 8 tablet-pc met een 1280 x 800 IPS beeldscherm. Dezelfde Bay Trail processor is ingebouwd in deze Lenovo tablet.

Bekijk hier de Lenovo Miix 2 specificaties en foto’s.

Alle 8 inch Windows 8 tablets zullen voorzien worden van een gratis licentie van Microsoft Office.

De 8 inch Windows 8 tablets worden eind november of december in de Nederlandse en Belgische winkels verwacht. De Lenovo Miix 2 krijgt een prijs van 329 euro. De prijs van de Acer Iconia W4 is nog niet bekend gemaakt maar zal in dezelfde lijn zijn.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer