Nu ook pushberichten in Google Chrome

0

Een week geleden zijn wij als één van de eerste Nederlandse websites gestart met het aanbieden van pushberichten voor OS X. Vandaag breiden we deze dienst uit met pushberichten voor Google Chrome, waardoor ook Windows-gebruikers zich in kunnen schrijven voor de service.

Door onze Chrome Extensie te installeren, ontvang je een melding in je browser bij belangrijke nieuwsberichten. De enige voorwaarde is dat je op dat moment met Chrome ingelogd moet zijn met je Google-account.

Wij slaan alleen een persoonlijke code op (de channel-ID), zodat we de meldingen naar jou toe kunnen sturen. Deze unieke code is niet te koppelen aan je persoonsgegevens, dus aanmelden voor deze service is ongevaarlijk voor je privacy.

downloaden

Wil je de pushberichten niet meer ontvangen? Dan hoef je alleen de Chrome Extensie te verwijderen. Hiervoor ga je in het instellingenmenu naar ‘extra’ en vervolgens naar ‘extensies’. Wij kunnen je na verwijdering geen meldingen meer sturen.

> Ontvang je liever een melding op je telefoon of tablet? Lees dan hier verder.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer