Beste koop: Top 3 tablets [november 2013]

0

Voor de maand november hebben we een vrijwel  nieuwe top 3 in de categorie Beste tablet. Op de eerste plek, de beste tablet van november 2013, is een oude tablet in een nieuw jasje opgedoken. Op de tweede positie vinden we een inmiddels oude bekende terug. Op de derde plek is, voor het eerst in deze serie artikelen, is een hybride tablet opgenomen in de top 3.

UPDATE: Inmiddels zijn nieuwere edities van de ‘Top 3 tablets‘ verschenen. Bekijk hier de laatste edities in de categorie ‘beste tablet‘.

Beste tablet november 2013 iPad1. iPad Mini met Retina display & iPad Air

Slechts een korte test was nodig om vast te kunnen stellen wat de nieuwe Beste tablet van de maand is geworden. De software, iOS 7, kenden we al. Het gehele nieuwe jasje van de iPad Air is al een pluspunt. Neem daarbij de enorm snelle nieuwe processor (Apple A7) inclusief gelijkblijvende accuduur en we kunnen er niet meer onderuit. De Apple iPad Air, oftewel de iPad 5, is de beste tablet van november 2013.

 

nexus 7 2013 beste tablet november 20132. Google Nexus 7 (2013)

Een oude bekende blijft opduiken in de top 3. De nieuwe Google Nexus 7, uit 2013, blijft hoge ogen gooien bij het grote publiek. De combinatie van een enorm helder en scherp scherm en de snelheid met een bijna niet te evenaren lage prijs is al koning. Neem daarbij de snel te verwachten update naar Android 4.4 en we hebben een waardige concurrent voor de iPad Air (en de binnenkort verwachte iPad Mini met Retina Display). Kuddo’s voor ASUS en Google die een nieuwe standaard weten te zetten in de tabletmarkt.

 

asus transformer pad infinity tf701t beste tablet 3. ASUS Transformer Pad Infinity TF701T

De review is nog niet af maar de ASUS Transformer Pad TF701T is al opgenomen in de categorie Beste tablets. Het is een van de snelste tablets die je op dit moment kunt krijgen. Neem daarbij een uitermate scherp en helder display en het bekende hybride Transformer-concept van ASUS. Dat is minimaal een derde plek waard. ASUS weet de lat hoog te leggen in de hybride markt, zoals het altijd gedaan heeft.

 

Bekijk en vergelijk alle tablets in de tablet vergelijker. Bekijk hier een overzicht van de maandelijkse reeks Beste koop: beste tablets.

 

TabletGuide kiest maandelijks de beste tablets van dat moment. Deze top 3 tablet-pc’s wordt samengesteld op basis van de prijs kwaliteitverhouding door de redactie. TabletGuide heeft geen relatie met de tablet fabrikanten. Deze toplijst wordt samengesteld met behulp van de tablet vergelijker.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer