Livescribe 3: pen en stylus in één

0

Livescribe 3De innovatieve Livescribe pennen konden de wereld van tabletpennen nog niet op zijn kop zetten. Het idee, schrijven op papier en de tablet in één keer, was geniaal. De uitvoering viel tegen doordat de pennen groot en onhandig bleken te zijn. Tot nu. Want met de Livescribe 3 hebben we een stijlvolle pen in handen met een acceptabel gewicht.

Met de Livescribe 3 kun je schrijven op papier. Koppel de digitale pen met je iPad of iPhone via Bluetooth, en alles wat je schrijft of tekent verschijnt één op één op je tablet in de Livescribe+ app. Vanuit deze applicatie kun je je notities en schetsen bewerken en delen met andere apps.

De achterzijde van deze Livescribe stylus is voorzien van een rubberen punt waarmee de accessoire dienst doet als gewone stylus.

De Livescribe 3 heeft een batterij die het 14 uur moet volhouden met Bluetooth-verbinding. Ook beschikt de Livescribe 3 over een microfoon waardoor je tijdens het schrijven mondelinge toelichtingen kunt aanbrengen.

De Livescribe 3 is vanaf nu te koop op de website van Livescribe voor een bedrag van 149,95 dollar.

De Livescribe 3 tabletpen is compatible met de iPhone 4S of nieuwer, de iPad 3 of nieuwer en de iPod Touch 5 of nieuwer. Android-ondersteuning is in ontwikkeling, meldt Livescribe.

Bekijk hier alle iPad accessoires.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer