TabletGuide pushberichten voor OS X gebruikers

1

Met de introductie van Mac OS X 10.9 Mavericks is het voor Mac-gebruikers mogelijk om pushberichten te ontvangen op hun desktop of laptop. Vanaf vandaag ondersteunt TabletGuide deze nieuwe pushberichten, zodat je notificaties kunt ontvangen van belangrijke nieuwsberichten of andere mededelingen. Daarmee zijn we één van de eerste websites in Nederland die deze dienst aanbieden.

Zodra je met Safari een bezoek brengt aan TabletGuide.nl vraagt de website om je toestemming. Wanneer je deze toestemming hebt gegeven is het niet nodig om je browser open te laten staan. De Safari Push notificaties komen automatisch binnen in je berichtencentrum.

Natuurlijk is de toestemming voor pushberichten ook weer eenvoudig in te trekken. Hiervoor ga je naar het ‘Voorkeuren’ menu van je Safari browser. Daar kies je vervolgens voor ‘Meldingen’.

Safari voorkeuren

Wanneer je je aanmeldt voor de dienst ontvangen wij alleen de unieke ID van je apparaat. Dit is slechts een onleesbare reeks cijfers en letters en daarom volledig anoniem. Je privacy is dus gegarandeerd.

OS X 10.9 Mavericks is een gratis update voor alle Mac-gebruikers.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

Reageer