Beste koop: Top 3 tablets [oktober 2013]

0

De top 3 van beste tablets van de maand oktober. Wat is de beste tablet van dit moment? Dat bespreken we in deze maandelijkse editie. De maand september stond in het teken van een nieuwe nummer 1 en ook in oktober is deze nieuwkomer wederom de beste tablet geworden. De Nexus 7 2013-editie steekt met kop en schouders boven de rest uit. Wil je weten wat de nummer twee en drie zijn van deze verkiezing? Klik dan snel op ‘lees verder’.

UPDATE: Inmiddels zijn nieuwere edities van de ‘Top 3 tablets‘ verschenen. Bekijk hier de laatste edities in de categorie ‘beste tablet‘.

nieuwe nexus 7 2013 beste tablet1. Google Nexus 7 (2013)

Voor de tweede maand op rij de beste tablet van de maand. Op vrijwel alle aspecten scoort deze tablet van Google, ontwikkeld in samenwerking met ASUS, een dikke 10, zo ondervonden we in de Nexus 7 (2013) tablet review. Een perfect hd beeldscherm, een supersnelle processor en de nieuwste software staan garant voor jaren tabletplezier. En dat voor een zacht prijsje, mogen we wel zeggen. De concurrentie zal het zwaar krijgen om deze topper van zijn troon te verstoten.

 

sony tablet z beste tablet2. Sony Xperia Tablet Z

De Xperia Tablet Z van Sony mag dan niet meer de beste tablet van de maand zijn, hij is nog steeds supergoed! En nog steeds de beste 10 inch tablet op de markt, die je ook nog eens voor een betaalbaar bedrag kunt kopen. De Sony Xperia Tablet Z is snel, heeft een uitermate goed beeldscherm en is enorm dun en licht. Dit in combinatie met bijna perfecte software (vrijwel stock Android 4.2 met daadwerkelijk nuttige toevoegingen) en een over het algemeen goed update-beleid van Sony is de Xperia Tablet Z een terechte nummer 2 geworden!

 

ipad 4 beste tablet3. iPad met Retina display

Nog steeds de best verkochte tablet ter wereld en in Nederland. Omdat ook de redactie lyrisch is over de iPad met Retina display, in de volksmond de iPad 4 genoemd, wordt deze Apple tablet wederom opgenomen in de top 3 van de beste tablets. Helaas bracht de iOS7 software update niet wat velen er van verwacht hadden. Ook wij zijn niet enthousiast genoeg geworden om de iPad 4 een plekje hoger te zetten in deze ranglijst. Toch kunnen bezitters van de iPad 4 trots zijn. Met degelijke software en een goed display kun je nog jaren vooruit met deze iPad!

 

Bekijk en vergelijk alle tablets in de tablet vergelijker. Bekijk hier een overzicht van de maandelijkse reeks Beste koop: beste tablets. Of bekijk de maandelijkse reeks: Beste koop: beste tablet abonnementen.

 

TabletGuide kiest maandelijks de beste tablets van dat moment. Deze top 3 tablet-pc’s wordt samengesteld op basis van de prijs kwaliteitverhouding door de redactie. TabletGuide heeft geen relatie met de tablet fabrikanten. Deze toplijst wordt samengesteld met behulp van de tablet vergelijker.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer