YouTube gaat offline

0

Ondanks het grote succes van YouTube blijft Google werken aan verbeteringen. Vanaf volgende maand zullen de mobiele YouTube apps de mogelijkheid krijgen om video’s tot 48 uur op te slaan. Deze video’s kunnen bekeken worden zonder dat het apparaat een actieve internetverbinding heeft.

De dienst blijft natuurlijk gratis, al zullen de offline video’s wel versierd worden met de nodige advertenties. De offline video’s vormen een mijlpaal in YouTube’s geschiedenis, want in de 8 jaar dat de videodienst bestaat werd deze mogelijkheid niet eerder geboden.

Vanaf nu kun je je ‘bekijk later’ lijst dus lokaal opslaan om later terug te kijken. Je kunt daardoor optimaal gebruik maken van een WiFi verbinding, waarmee je je dure 3G verbinding spaart.

Wanneer je een video op YouTube plaatst, zul je de mogelijkheid krijgen om het offline bekijken te blokkeren.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

YouTube YouTube

  • Platform(en) Android / iOS
  • Categorie Media en video
  • Downloaden

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer