Netflix start in Nederland. Apps nu te downloaden. [UPDATE]

0

netflixDe streaming videodienst Netflix zal binnen enkele dagen is in Nederland van start gegaan. Met deze ‘Spotify voor video’ kun je tegen een vast tarief onbeperkt films en series bekijken op nagenoeg al je apparaten. Waarschijnlijk is 11 september de dag waarop de dienst de eerste gebruikers toelaat. De apps zijn inmiddels via de diverse app stores te downloaden.

De app is inmiddels beschikbaar voor Android, iOS en Windows 8. Ook diverse Smart TV’s en consoles hebben de dienst inmiddels in het assortiment. Apple TV blijft tot nu toe achter. Op dit moment kan de app geïnstalleerd worden, maar content is nog niet aanwezig.

In de omschrijving van de Play Store is te lezen dat de dienst de eerste maand na registratie gratis te gebruiken zal zijn. Daarna betaal je € 7,99 per maand om Netflix op 2 apparaten te gebruiken. Wil je dit op nóg 2 apparaten kunnen doen, dan moet je € 11,99 neertellen.Netflix

UPDATE 11 september – Reed Hastings, CEO van Netflix zegt in een persbericht:

“We zijn blij dat we de toekomst van televisie naar Nederland kunnen brengen. In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand.”

Netflix abonnees kunnen series en films kijken wanneer, hoe en waar ze maar willen via directe toegang op tv’s, tablets, mobiele apparaten, gameconsoles en computers. Het assortiment bestaat onder andere uit kaskrakers uit Hollywood, topseries, documentaires, filmhuis-films, stand-up comedy, kinderfilms en lokale Nederlandse titels.

Meer informatie vind je op www.netflix.nl.

 

Share.

Gerelateerde tablets / apps

Netflix Netflix

  • Platform(en) Android / iOS / Windows 8
  • Categorie Amusement
  • Downloaden

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer