Win kaarten voor de film JOBS

10

Op 5 september gaat de film JOBS in Nederland in première. De film vertelt het levensverhaal van Steve Jobs, vertolkt door Ashton Kutcher. Het verhaal start op het moment dat Jobs stopt met zijn universitaire studie en de basis legt voor Apple en het gigantische concern dat het later zou worden.

UPDATE: DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

Wij mogen 4 x 2 vrijkaarten weggeven aan onze bezoekers. Deze kaarten zijn te gebruiken in een bioscoop naar keuze, op een tijdstip naar keuze.

Kaarten winnen

Het enige dat we je vragen is een antwoord op de volgende vraag:

Steve Jobs wordt gezien als de uitvinder van de tablet in zijn huidige vorm.  Welke uitvinding (wel of niet op tablet gebied) zou hij nog gedaan hebben als hij langer had geleefd?

Geef je antwoord in een reactie onder dit bericht. De 4 leukste en/of origineelste inzendingen belonen we met 2 kaartjes voor de film JOBS.

UPDATE: DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. De winnaars zijn Vincent, Joost, Youri en Sander. Gefeliciteerd!!! TabletGuide neemt via e-mail, wat is opgegeven in je TabletGuide account, persoonlijk contact met jullie op.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

10 reacties

 1. Steve zou de huiskamer totaal veranderd hebben door de introductie van een nieuwe televisie. Er wordt al jaren gesproken over een fysieke Apple-televisie, maar deze is tot op heden nog niet geintroduceerd. Ik verwacht dat er ooit een tv komt waarmee de kijker zelf bepaald wat, wanneer en hoe (op de tv zelf of elders in huis) kijkt. En dit natuurlijk allemaal met ingebouwde Siri, zodat de televisie uiteindelijk meer als een persoonlijkheid gezien kan worden en je helpt bij je keuze voor content. Als Steve nog geleefd zou hebben, zou hij hier zeker aan mee hebben gewerkt, als hij dit in het verleden niet ooit al eens gedaan heeft.

 2. Ik denk nog altijd dat we in onze toekomstige huizen een personal computer gaan hebben die overal aanwezig is en dat alle reflecterende oppervlakken zoals spiegels en ramen kunnen dienen als touchscreen voor bediening. Zo kan je ’s morgens voor het wassen en scheren even snel je mails checken of krijg je een waarschuwing dat je een meeting hebt binnen 30 minuten. Steve zou hier zeker aan meegewerkt/meegedacht hebben.

 3. Hij zou ervoor gezorgd hebben dat Apple overal aanwezig was op de markt van personal computing. Hij zou het Apple-merk dusdanig hebben uitgebreid dat het ook de markten van uurwerken, juwelen, etc … besloeg. Daaronder zouden ‘slimme’ uurwerken verkocht worden, interactieve juwelen, … alles onder een interactief en vernieuwend concept.

  Daardoor zou het mogelijk zijn om nog beter op de individuen te kunnen inspelen (marketinggewijs), omdat men heel wat meer persoonlijke data ter beschikking heeft (al dan niet anoniem). Dit zou Apple terug een stapje voor geven op andere bedrijven.

 4. Hans Wildschut op

  Steve Jobs zou verder gegaan zijn met de totale integratie van het internet met zaken die spelen in en rondom de leefomgeving thuis en de werkomgeving, waar die ook mag zijn. Denk hierbij aan de mogelijkheden om de smartphone, de tablet, televisie te integreren tot 1 gekoppeld stuur/info systeem.

 5. Joost Kampmeijer op

  Huis automatisering (domotica). Een centrale server met draadloze verbindingen naar allemaal apparaten zoals lampen (zoals bijvoorbeeld de huidige hue lampen) , thermostaat, koelkast, deurbel, bewaking camera. En alles te bedienen en te monitoren via je telefoon of tablet.

 6. Met Steve Jobs zou Apple steeds de concurrentie één stap voor zijn. De nieuwste uitvinding van Steve Jobs zou de iTable zijn. Eén grote tafel die als tablet gebruikt wordt en waar een heel gezin (tegelijkertijd) gebruik van kan maken.

 7. ik denk dat als Steve nog leefde hij de I Eye ging uitvinden. De I Eye werd net zo iets als google glass alleen in plaats van dat je alles alleen door het glas kan zien kan je het beeld van je I eye ook projecteren om te laten zien aan vrienden. I Eye heeft daarnaast ook beter geluid om dat in de brillenpootjes oordopjes zitten die je gemakelijk in je oren kan doen omdat de uiteinden van de brillenpoten elastisch zijn. Je kan met de I Eye ook nog eens gemakkelijk van de applicatie op je telefoon naar je I Eye switchen. De I Eye reageert volledig op spraak en kan volledig worden bediend door de telefoon.

Reageer