Nieuwe tablets in het overzicht: ASUS Eee Pad MeMo, Slider & Transformer

0

Er zijn weer 3 nieuwe tablets toegevoegd aan het tablet overzicht op tabletguide.nl. Het gaat om de onlangs aangekondigde reeks ASUS Eee Pad’s. De ASUS Eee Pad Slider, MeMo en Transformer maken alle drie gebruik van het Android platform voor tablets: Honeycomb. Deze ASUS-tablets worden in juni in de winkels verwacht. Waarschijnlijk zal het enkele weken duren voordat deze tablets ook in Nederland te koop zijn.

De ASUS Eee Pad MeMo is een 7.1-inch Android Honeycomb tablet. Dit is de enige tablet in de Eee Pad-reeks met slechts het multi touchscreen als aanstuur  mogelijkheid. Deze tablet heeft een adviesprijs van 499 dollar.

De ASUS Eee Pad Transformer is een 10.1-inch Android Honeycomb tablet. Deze tablet onderscheidt zich van de MeMo doordat het touchscreen gekoppeld kan worden aan een QWERTY toetsenbord. Dit toetsenbord bevat een extra accu voor een extra lange gebruiksduur. Met wat uitgebreidere specificaties en connectie-opties. Er zijn verschillende varianten te koop. Op het gebied van werkgeheugen kun je kiezen tussen 512 MB of 1 GB SSD RAM. Op het gebied van geheugen capaciteit kun je kiezen tussen 16 GB, 32 GB en 64 GB. De Transformer heeft adviesprijzen van 399 tot 699 dollar, afhankelijk van welke variant je wilt kopen.

De ASUS Eee Pad Slider is ook een 10.1-inch Android Honeycomb tablet. Ook deze tablet heeft een QWERTY toetsenbord. Echter, deze bevindt zich onder het beeldscherm. Met een simpele schuifbeweging verander je deze ASUS-tablet in een netbook met toetsenbord en opstaand beeldscherm. Ook van de Slider zijn verschillende varianten te koop vanaf juni, net als de Transformer. Echter, de 64 GB variant is niet verkrijgbaar. De adviesprijs van de Eee Pad Slider is, afhankelijk van de variant, tussen de 499 en 799 dollar.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer