Samsung Galaxy Note 8.0 krijgt update naar Android 4.2

1

De Samsung Galaxy Note 8.0 krijgt, zoals Samsung had beloofd, een update naar Android 4.2. Op dit moment is de tablet nog uitgerust met Android 4.1. De uitrol van de Android 4.2 update voor de 8 inch Note tablet van Samsung is deze week gestart. Een wereldwijde uitrol van een Android update van een Samsung tablet kan maanden duren, leert de geschiedenis ons. Het is dan ook niet bekend wanneer deze update in Nederland zal verschijnen.

De uitrol van de Android 4.2 update is inmiddels gestart in het Verenigd Koninkrijk. Zodra de Nederlandse software update voor deze tablet wordt gestart laten we je dit weten via de homepage van TabletGuide.nl, en natuurlijk via Facebook en Twitter.

De exacte nieuwe software versie die de gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8.0 gaan krijgen is Android 4.2.2. Deze variant heet, net als Android 4.1 overigens, ook Jelly Bean.

Het is op het moment van schrijven van dit nieuwsartikel nog onbekend of Samsung deze tablet gaat voorzien van Android 4.3.

Bekijk hier welke tablets Android 4.2 krijgen
Bekijk hier alle Android 4.2 nieuwtjes
Bekijk hier welke tablets Android 4.3 krijgen
Bekijk hier alle Android 4.3 nieuwtjes

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer