Tweet Palm en win een trip naar het WebOS Tablet Event

0

Op 9 februari vindt in San Francisco het “Think Beyond” event plaats. Volgens de geruchten zullen HP en Palm daar hun eerste WebOS tablets aankondigen. En HP en Palm geven jou de kans om daarbij aanwezig te zijn. De merken kiezen één fan uit om op hun kosten naar San Francisco te vliegen en daar als VIP te gast te zijn tijdens het event. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een tweet sturen naar Palm. Welke tweet dat moet zijn, lees je na de break.

Om kans te maken op de VIP reis moet je de volgende tekst tweeten:

Hey, @palm – I’m ready to #thinkbeyond on February 9: http://tinyurl.com/thinkbeyond.

..en als je dan toch aan het Twitteren bent, vergeet dan niet om @TabletGuide_nl te volgen.

Het is niet de eerste keer dat Palm een dergelijke actie uitschrijft. Vorig jaar deden ze iets vergelijkbaars met een trip naar Las Vegas. Een verslag daarvan is te vinden op het HP Palm blog.

Gratis WebOS app - TabletGuide.nl

In aanloop naar het TB event zijn de geruchten niet van de lucht. Eerder deze week lekten de eerste foto’s van twee HP/palm WebOS tablets uit, onder de werknamen Topaz en Opal. Later kwamen er ook sheets met specificaties boven water. Behalve de komst van tablets wordt er ook gesproken over een nieuwe versie van de Touchstone docking station. Met een Touchstone docking station kunnen de apparaten onder andere draadloos opladen middels inductie.

Voor de echte fan is er een gratis WebOS applicatie te downloaden. De applicatie tovert stuiterende HP logo’s op je scherm, samen met een aftellende klok. De klok staat op nul als in San Francisco het event van start gaat.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer