ASUS Eee Slate demo met grafische software

0

Één van de meest belangrijke factoren die de keuze bepalen welke tablet je wilt kopen is de keuze van het besturingssysteem. Een veel gebruikt besturingssysteem, ook voor tablets, is Windows 7. Het gebruik van Windows op een tablet heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Op YouTube verschenen enkele video demonstraties van ASUS’ Windows tablet, de Eee Slate. Deze video’s geven een goed beeld van het gebruik van grafische software in combinatie met een WaCom pen op de meest krachtige tablet van dit moment. Zowel PhotoShop als ArtRage komen aan bod.

De eerste video komt van ASUS zelf. Met behulp van de WaCom Digitizer wordt de Eee Slate gedemonstreerd. Op 1:25 start de video demonstratie van het softwarepakket ArtRage. Dit grafisch programma is speciaal ontworpen voor gebruik op tablets zoals de iPad. Ook is een versie te koop die draait op het Windows besturingsysteem.

Op 3:16 start een korte demonstratie van het gebruik van Photoshop op de ASUS Eee Slate met behulp van de Wacom Digitizer pen. De snelheid van de tablet wordt gedemonstreerd met het ‘zware’ programma Adobe CS3. Met een i5-processor en 4 GB RAM geheugen heeft deze Windows-tablet absoluut geen problemen met het draaien van grafische programma’s.

De tweede video, gemaakt op de CES door newgadgets.de, geeft een uitgebreidere demonstratie van ArtRage 3.0. Deze demonstratie is in het Duits.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer