Acer Iconia W3 prijs bekend en teaser video van nieuwe Acer tabletpc’s

0

Acer Iconia W3 prijsAcer weet haar producten niet geheim te houden. De Acer Iconia W3 lekte al diverse malen uit. Zo kreeg TabletGuide de officiële Iconia W3 persfoto’s in handen en verscheen het apparaat kort op het Amerikaanse Amazon.com. Als klap op de vuurpijl wist Acer de tablet zelfs kort te tonen op haar eigen website. Nu is het een verkopende partij die de prijs onthuld. Waar de Acer Iconia W3 met 32 GB opslag in de VS, volgens Amazon toentertijd, nog 379 dollar moest gaan kosten weten we nu de prijs in Duitsland. Je kunt de Acer Iconia W3 in Duitsland bestellen bij Redcoon voor een prijs van 329 euro.

UPDATE 10/06/2013 – Inmiddels hebben we van een medewerker van een retailer, die anoniem wenst te blijven, vernomen dat de Nederlandse adviesprijzen voor de Acer Iconia W3 identiek zullen zijn aan de Duitse prijzen: €329,- en €379,- en €69,- voor het keyboard dock.

Gelukkig weet Acer de spot met zichzelf te drijven in een teaser video over nieuwe onthullingen van het bedrijf in juni.

De variant met 64 GB opslag kost in Duitsland 379 euro. Over het algemeen is de Duitse prijs, in de tabletwereld, identiek aan de Nederlandse prijs. Soms zien we enkele euro’s verschil vanwege verschillen in de BTW en de Nederlandse thuiskopieheffing die vanaf 1 januari weer is ingevoerd.

De officiële Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

De Acer Iconia W3 lijkt de eerste kleine Windows 8 tablet te worden. De Iconia W3 heeft een schermformaat van 8 inch en een Intel Atom processor aan boord. Met deze prijsstelling is dit ook meteen de eerste Windows 8 tablet met een prijs van minder dan 400 euro. Alle Windows 8 tablets zijn op dit moment nog duurder dan 400 euro.

Bekijk hier alle Acer Iconia W3 specificaties, voor zover ze bekend zijn, en alle gelekte foto’s van deze Acer tablet met het Windows 8 besturingssysteem.

Op de Computex beurs in juni zullen we meer details te zien krijgen van deze en andere Acer tablets. In onderstaande teaser video zien we bijvoorbeeld de Asprire R7 voorbij komen, een Windows 8 convertible. Maar ook andere nog onbekende tablets komen voorbij. We zien niet veel details, maar wel is duidelijk te zien dat zeker een van de tablets een kleiner beeldscherm heeft. Ook wordt (vrij vertaald) “het grootste kleine nieuws” aangekondigd, wat ook op een kleine tablet-pc duidt. Mogelijk is dat de Iconia W3 of de Iconia A1 of de nog onbekende Iconia A3. We zullen verschillende nieuwe Acer tablets gaan zien in juni.

Acer weet zelfs van zelfspot door het lekken van details van nog niet onthulde tablets te benoemen in de Computex tablet teaser video.

3 juni weten we meer. Stay tuned!

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 8.1 inch
  • Besturingssysteem Windows 8
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 219 x 134 x 11.4 mm
  • Processor 1.80GHz Dual core Intel® Atom™ Processor Z2760
  • Gewicht 500 gram
  • Opslagruimte 32 / 64
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer