Acer toont officiële accessoires Iconia A1-810

0

TabletGuide heeft foto’s in handen gekregen van de officiële accessoires van de Iconia A1-810. De 7,9 inch Android tablet met quad-core processor van Acer zal begeleid worden door een beschermende case welke ook meteen dienst kan doen als tablet standaard. Je kunt de Acer Iconia A1 met deze Protective Case in twee posities rechtop plaatsen. De tablet accessoire vouwt als een boek dicht. Je kunt kiezen tussen een grijze of een witte Protective Case bij de Iconia A1 tablet.

De beschermende accessoire voor deze Acer tablet bevat een stevige kunststof behuizing waar je de tablet-pc in kunt plaatsen. De binnenkant van de Protective Case is voorzien van stof voor een fluwelen bescherming van de A1 tablet. De buitenkant lijkt te zijn afgewerkt met leer.

De Acer Iconia A1 zal een concurrent worden van de iPad Mini. Zo zijn het schermformaat én het aspect ratio identiek. De Acer Iconia A1 is voorzien van een quad-core processor van MediaTek met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Het 16 GB geheugen is uit te breiden met een microSD-kaart. Acer heeft Android 4.2 (Jelly Bean) aangebracht op deze tablet.

De Acer Iconia A1-810 weegt 460 gram en is 1,1 centimeter dik. Bekijk hier alle Acer Iconia A1 specificaties.

De Acer Iconia A1-810 moet in juni op de markt komen voor een prijs van 199 euro. Je krijgt hiervoor het model met 16 GB opslag.

De prijs van de Acer Protective Case voor deze A1 tablet is nog niet bekend gemaakt. Acer is van plan om de Protective Case direct bij de start van de verkoop van de Acer Iconia A1 in de winkels te hebben liggen.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 7.9 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1024 x 768
  • Afmetingen 209 x 146 x 11 mm
  • Processor MediaTek MT8125 (quad-core)
  • Gewicht 460 gram
  • Opslagruimte 16
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer