Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
10 mei 2013
Bron: Sammobile

Android Jelly Bean update voor Samsung Galaxy Tab 7.7 gestart

Samsung Galaxy Tab 7.7

Sammobile geeft aan dat een software update voor de Samsung Galaxy Tab 7.7 naar Android 4.1 is gepubliceerd. In verschillende Aziatische landen, waaronder Singapore, Thailand en Maleisië, zou de update naar de Jelly Bean versie zijn gestart. De start van de uitrol in Azië, waar de 7,7 inch Samsung tablet mogelijk populairder is dan in het Westen, betekent doorgaans dat we ook snel in Nederland van de nieuwste Android software kunnen genieten. Samsung Nederland heeft nog geen uitrol van de software update bekend gemaakt.

De update is een welkome verrassing voor bezitters van de Galaxy Tab 7.7. In januari verscheen pas de update naar Android 4.0 voor deze Samsung tablet. Dat is bijna twee jaar na de introductie van Android 4.0. Een update naar Android 4.1 werd niet verwacht en is ook nooit aangekondigd door Samsung. Vier andere tablets van het Koreaanse bedrijf zouden de Jelly Bean update wel krijgen. De Galaxy Tab 7.7 zat daar niet bij.


Overigens is Android 4.2 inmiddels ook al uitgebracht door Google. Op het moment van schrijven is alleen ASUS druk bezig met het maken van Android 4.2 updates, naast de Nexus-apparaten van Google zelf.

Bekijk hier alle nieuwe eigenschappen van Android 4.1 Jelly Bean.
Bekijk hier welke tablets een Android 4.1 update krijgen.

Samsung Galaxy Tab 7.7 (5)

Samsung Galaxy Tab 7.7

vanaf € 599.00
  • Schermdiagonaal 7.7 inch
  • Besturingssysteem Android 3
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 197 x 133 x 7.9 mm
  • Processor dual-core ARM gebaseerd
  • Gewicht 335
  • Opslagruimte 16 GB / 32 GB / 64 GB /
  • Introductiedatum november 2011
Alle specificaties >
Gemiddelde beoordeling na 1 gebruikersreviews:
9
Goed Mogelijkheden Briljant Scherm Goed Batterij Briljant Gebruiksgemak Goed Opslagruimte Briljant Vorm Goed Mobiliteit Goed Duurzaamheid
Lees de reviews > Schrijf een review

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.