Inloggen RegistrerenTip ons Contact
3 mei 2013

Beste koop: Top 3 tablet abonnementen [mei 2013]

Ook deze maand kiest de redactie van TabletGuide weer drie tablet abonnementen die we bestempelen als beste koop. Naast deze tablet abonnementen kozen we in de maand mei 2013 ook de drie beste tablets. De meest goedkope en handige tablet abonnementen worden geselecteerd uit de tablet abonnementen vergelijker. Met een flinke prijsreductie hebben we een nieuwe koploper, met een goedkoop 2-jarig abonnement met een databundel van maar liefst 2 GB!

1. T-Mobile Internet Regelmatig

Provider: T-Mobile
Looptijd: 2 jaar
Databundel: 1 GB
Kosten per maand: €13,- (eerste 24 maanden)
Daarna: €20,-
Meer informatieT-Mobile.nl

Meer informatie over dit tablet abonnement

T-Mobile heeft haar prijzen voor de tablet sim only abonnementen flink verlaagd. Daarom stijgt T-Mobile met haar 2-jarige data abonnementen met een simkaart met stip naar de eerste plaats. De tablet abo’s met een contractduur van 2 jaar hebben een korting gedurende de gehele looptijd van het contract. Als je door je bundel bent kun je nog gewoon gebruik maken van mobiel internet, maar dan met een lage snelheid. Genoeg voor Whatsapp of om je e-mail te synchroniseren, hoewel dat wel iets langer kan duren. Let op: na het 2-jarig contract gaat de prijs automatisch omhoog naar 20 euro per maand! Bekijk hier meer info over dit T-Mobile tablet abonnement.


2. Telfort 500 MB Internet abonnement

Provider: Telfort
Looptijd: 1 jaar
Databundel: 500 MB
Kosten per maand: €10,- (eerste 12 maanden)
Daarna: €17,-
Meer informatieTelfort.nl

Meer informatie over dit tablet abonnement

Telfort biedt een no-nonsens abonnement voor je tablet. Dit jaar-abonnement kost gedurende het hele contract een tientje per maand. Je krijgt daarvoor een maandelijkse databundel van 500 MB. Genoeg om regelmatig mobiel internet op je tablet te kunnen gebruiken. Als je databundel die maand op is dan wordt het abonnement stopgezet en ontvang je een sms. Je betaalt dus nooit teveel. Je kunt daarna optioneel MB’s bijkopen (€7,50 voor 250 MB). De downloadsnelheid is met 2 MB/s niet al te hoog maar vlot genoeg voor alle basis taken zoals e-mailen en het surfen op internet. Het internetabonnement wordt wel flink duurder €17,- per maand) na het eerste jaar dus zet een reminder in je agenda zodat je op tijd het data abonnement opzegt. Wil je langer gebruik maken van de korting, bestel dan het 2-jarig abonnement waarbij de korting 24 maanden geldig is. Het bestellen vergt wel wat moeite. Klik op deze link en selecteer ‘geen belminuten’ en ‘geen sms’ en de databundel van 500 MB. Kies je simkaarttype en ga verder met afrekenen.

3. Vodafone Tablet Sim Only Basis

Provider: Vodafone
Looptijd: 1 maand
Databundel: 2 GB
Kosten per maand: €14,- (eerste 2 maanden)
Daarna: €28,-
Meer informatieVodafone.nl

Meer informatie over dit tablet abonnement

Vodafone is een aanbieder met veel keuzemogelijkheden. Zo ook haar flexibele Tablet Sim Only abonnementen, waarvan het Basis abonnement de meest voordelige is. Dit betreft een maandabonnement. Je kunt elke maand (indien op tijd!) je abonnement aanpassen, pauzeren of opzeggen. Het Vodafone Tablet Basis abonnement biedt de eerste twee maanden een korting van 50%. Je betaalt dan slechts 14 euro per maand voor een databundel van 2.000 MB. Als je niets veranderd of het abonnement stopt dan betaal je daarna 28 euro per maand. Bekijk hier meer informatie over dit Vodafone tablet abonnement.
 
Bekijk en vergelijk hier alle tablet sim only abonnementen. Of ga naar alle tablet prepaid aanbiedingen.

TabletGuide kiest maandelijks de beste tablet abonnementen. Deze top 3 tablet abonnementen worden geselecteerd op prijs (inclusief kortingen en aanbiedingen), looptijd, downloadsnelheid, databundel en andere abonnementsvoorwaarden. TabletGuide heeft geen relatie met de tablet abonnement providers. Deze toplijst wordt samengesteld met behulp van de tablet abonnementen vergelijker. In sommige gevallen krijgt TabletGuide een vergoeding per afgesloten abonnement. Dit zijn standaard marketing afspraken die geen invloed hebben op de beoordeling van de abonnementen. Bekijk hier de historie van detop 3 tablet abonnementen van de maand.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.