Nieuwe foto’s Acer Iconia W3. Introductie lijkt aanstaande.

0

Vorige week lekten de eerste foto’s van de Acer Iconia W3, ’s werelds eerste 8 inch Windows 8 tablet-pc, al uit via een Franse website. Niet snel daarna verdwenen de foto’s van de weblog. Op last van Acer, zo luidt de verklaring. Toch is Acer slecht in het bewaren van geheimen, want wij hebben de hand kunnen leggen op een nog grotere collectie productfoto’s van de Acer Iconia W3. En er is meer nieuws.

Spoedige introductie

Zonder onze bron vrij te geven, weten we inmiddels zeker dat de Iconia W3 binnen enkele maanden in de winkels zal verschijnen. De officiële introductie van de Iconia W3 zal niet lang meer op zich laten wachten, zo is onze verwachting. Achter de schermen is Acer bezig de retailers te informeren over de komst van de tablet.

Specificaties

Nog niet alle specificaties van de tablet zijn bekend, maar uit de foto’s kunnen we wel wat informatie halen. De webcam en de camera aan de achterzijde zijn duidelijk zichtbaar. Daarnaast zien we een audio-jack, microUSB poort en microHDMI poort.

Eerdere geruchten vertellen dat de tablet draait op een dual-core Intel Atom Z2760 SoC, draaiend op 1,8 GHz.

Het keyboard docking station heeft een eigen accu en heeft daarom ook een eigen aan- en uitschakelaar. De connect knop en het Bluetooth logo bevestigen dat het toetsenbord draadloos communiceert met de tablet.

Accessoires

Het toetsenbord is niet de enige accessoire op de foto’s. We zien namelijk ook twee lederen covers in de kleuren zwart en wit. De covers beschermen de tablet, maar dienen ook als standaard.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer