Android 4.2 update voor ASUS Transformer Infinity TF700 vandaag uitgerold

8

ASUS Transformer Infinity TF700 Android 4.2 updateNadat eerder dit jaar de ASUS Transformer Pad TF300 een software update naar Android 4.2 ontving is het vandaag de beurt aan de ASUS Transformer Pad Infinity TF700. ASUS meldt op haar Facebook pagina dat sinds vannacht de software update naar de tweede variant van Jelly Bean wordt uitgerold en we krijgen via de mail en zien via Twitter meldingen van de eerste Nederlandse gebruikers die de nieuwste Android software update hebben ontvangen.

Naast de ASUS Transformer Pad TF300 zal ook nog de ASUS Transformer Prime TF201 een update gaan krijgen. In november 2012 werd deze aankondiging al gedaan door ASUS. Het is nog niet bekend of ook de eerste Transformer tablet, de TF101, een software update naar Android 4.2 zal krijgen.

Je kunt de nieuwe Android software 0pzoeken viainstellingen > over de tablet of wachten op de automatische notificatie van de software update. Het kan altijd enkele dagen duren tot weken duren voordat een software update volledig wordt uitgerold.

Ook ASUS Benelux meldt nu dat de update plaats is gaan vinden.

Bekijk hier alle nieuwe Android 4.2 eigenschappen.
Bekijk hier welke tablets Android 4.2 krijgen.

Michael, bedankt voor de tip!

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 10.1 inch
 • Besturingssysteem Android 4
 • Schermresolutie 1920 x 1200
 • Afmetingen 263 x 180 x 8.5 mm
 • Processor NVIDIA Tegra 3 quad-core processor (WiFi)Qualcomm MSM 8960 Snapdragon S4 dual-processor (3G)
 • Gewicht 586 gram
 • Opslagruimte 16 / 32 / 64
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

8 reacties

 1. Bedankt voor de tip.
  Heb net de Update naar Jelly Bean 4.2.1 geinstalleerd zonder verdere problemen.
  Voor de zekerheid wel even een soft reset gedaan na de installatie en werkt verder prima.
  Basis lettertype lijkt weer veranderd te zijn, voor de rest merk ik nog weinig verschil.

  Tablet draait soepel en (nog steeds) probleemloos.

 2. Rw de Vries op

  Ik heb de update een week terug gedaan zonder problemen, draait verder prima.
  Maar na de update heb ik bij opstarten steeds een meldinv voor een systeemupdate. Als ik daar opklik eindigt dit in een scherm voor een systeemDOWNgrade met kans op verlies van alle data. Daarom doe ik het niet, en net nu ik op 4.2.1 zit wil ik dit ook niet. Op internet kan ik hier niets over vinden, maar het is wel vervelend om steeds maar een melding te moeten wegvegen.

 3. Jan Klerkx op

  Hoi Rw, hoe heb je de update gedaan, het wil mijn niet lukken via Instellingen, Over Tablet, Update. Ik krijg steeds de melding dat er geen Updates zijn.
  Vast bedankt voor de moeite, Jan

 4. RW de Vries op

  Jan, ik heb het ook op de normale manier, zoals jou via instellingen etc gedaan.
  Verder staat een instelling ergens op automatisch controleren, want updates komen soms ook vanzelf. De TF300 van mijn zoon een paar weken eerder op dezelfde manier gedaan. Soms helpt het om het een paar keer naar elkaar te proberen, vraag niet waarom.
  Succes, Rob
  Mijn melding staat er nog steeds, ik stuur deze reply nu vanaf mijn TF700.
  update kenmerk: ww_epad-user-9.4.5.26 van 22-08-2012 van 378MB; na keuze van OK volgt een scherm waarin systeemdowngrade wordt genoemd en kies ik voor annuleren om af te breken.

 5. Mijn TF300TG wil maar niet updaten, ik zie nu dat op de site van ASUS de update ook handmatig te downloaden is. Alleen hij staat niet bij de TF300TG maar bij de TF300T. Kan ik aannemen dat de update van de TF300T ook geschikt is voor de TF300TG? Weet iemand hierover wat zinnigst te zeggen?
  Vast bedankt, Jan

Reageer