Onze Tabletkiezer is nu nog beter

2

Vanaf de start van TabletGuide.nl bieden we een tabletvergelijker aan die jou als bezoeker kan helpen bij je tabletkeuze. Met de vele ontwikkelingen en aankondigingen van tablets in de afgelopen periode werd het de hoogste tijd om de tabletkiezer aan te passen aan de wensen van deze tijd. Daarom hebben we een geheel nieuwe tabletvergelijker ontwikkeld die een nog overzichtelijker beeld geeft van alle populaire tablets en de bijbehorende specificaties.

Het aantal keuzes is uitgebreid en ook visueel is er het één en ander veranderd. Door in de linkerkant van je scherm een aantal checkboxes en schuiven te bedienen, filter je de resultaten in het midden van het scherm. Je ziet daar dan alleen nog de tablets die voldoen aan jouw keuzes.

Tabletvergelijker - TabletGuide.nl

Vervolgens kun je 2 of 3 tablets selecteren. Wanneer je daarna boven de resultaten op de knop ‘vergelijk’ klikt, kun je de specificaties nog beter vergelijken. De specificaties worden dan naast elkaar gepresenteerd, zodat de verschillen tussen de tablets in een oogopslag zichtbaar worden.

Je vindt de nieuwe tabletvergelijker via het menu of de homepage. Of direct via http://www.tabletguide.nl/tabletvergelijker/

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

2 reacties

  1. Deze tablets zullen uiteraard worden toegevoegd. We willen op termijn alle A-merk tablets, en alle overige tablets die in Nederland worden verkocht, in het overzicht opnemen.

Reageer