Notion Ink Adam komt vanaf woensdag

1

De Notion Ink Adam tablet is goedgekeurd door de FCC en CE en dit betekent dat hij vanaf woensdag geleverd zal gaan worden aan (in ieder geval) de Amerikaanse kopers en (waarschijnlijk) ook de Europeanen. Dit heeft Notion Ink vandaag bekend gemaakt in hun traditionele zaterdag update. Vanaf maandag zullen de serienummers op de apparaten gedrukt worden en twee dagen later gaan ze onderweg. Maar er is ook nieuws voor hen die nog niet besteld hebben, maar dat wel willen.

Rohan Shravan, CEO van Notion Ink, schrijft op het blog dat ze nog even wachten met de tweede voorverkoop ronde. Ze willen niet dezelfde fout maken als bij de eerste ronde, dus gaat de tweede ronde pas van start als alle voorbereidingen zijn getroffen. Dit betekent in ieder geval dat het bedrijf wacht tot de eerste leveringen de deur uit zijn. Daarna zal een nieuwe ronde pre-orders mogelijk worden. Dit kan dus al binnen enkele dagen een feit zijn.

Notion Ink Adam - TabletGuide.nlDe eerste ronde voorverkopen ontving veel kritiek omdat de informatievoorziening en de betalingsmogelijkheden te wensen over lieten. Het bedrijf belooft dit keer beter voorbereid te zijn.

Op de CES zagen we de Adam voor het eerst in live demonstraties. De mensen die hem in handen kregen waren onverdeeld enthousiast, maar wij hebben toch een aantal bedenkingen. Hier schreven we al eerder over in onze terugblik op de CES en de Adam.

Ben jij één van de gelukkigen die in de voorverkoop zijn Adam heeft kunnen bestellen? Laat ons je eerste ervaringen dan vooral weten in de reacties onder dit bericht. Wij zijn razend benieuwd!

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

Reageer