Ludieke vermomming voor de iPad

0

Er bestaan veel aanbieders van iPadhoezen, sleeves en cases en vaak lijken ze redelijk veel op elkaar in aanbod en uitstraling. Soms springt er echter ééntje uit die het anders doet dan anderen. StudioZwenk is daar een voorbeeld van. Zij proberen een nieuwe draai te geven aan het concept iPadhoes door gebruik te maken van merkwaardige materialen. Zij maken eens een keer geen gebruik van het gangbare leer, maar kozen voor materialen die normaal gesproken bij het afval belanden.

Zo is de ‘La Bicyclette’ hoes gemaakt van oude fietsbinnenbanden die na een leven op de weg hergebruikt worden tot een hoes, met vilt aan de binnenkant. Een ander voorbeeld is de ‘Little’ die op een zelfde wijze gemaakt is van oude Lidl boodschappentassen. Alle hoezen worden met de hand gemaakt op de sociale werkplaats in Amsterdam.

Voor het volledige assortiment kijk je op studiozwenk.nl.

iPad hoezen - TabletGuide.nl

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer