AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
10 januari 2011

Catcha Mouse HD [iPad]

De game hit Angry Birds is al tijden te vinden in de top van de lijst met meest populaire iPad apps. Sinds kort wordt deze game vergezeld door Catcha Mouse HD. Dit spelletje is iets minder verslavend dan Angry Birds, maar is zeker de moeite waard. Het is een eenvoudig spel, maar daardoor niet minder leuk.

Het doel van het spel is om de muis te beletten één van zijn holletjes te bereiken. Dit doe je door op stategische plaatsen muizenvallen te plaatsen. Door dit goed te doen drijf je de muis in het nauw en wanneer het voor de muis niet meer mogelijk is om te ontsnappen, pas dan heb je gewonnen.


Op die manier ontstaat letterlijk een ‘kat en muis’ spel, waarbij jij de kat speelt. Het spel begint eenvoudig, maar de levels worden al snel moeilijker. Je moet goed vooruit kunnen denken en op die manier strategisch je zetten doen.

De eerste dertig levels van het spel zijn gratis te spelen,  maar na die 30 levels zul je toch moeten betalen om nieuwe levels te ontvangen.  Zo’n levels pack kost € 0,79 en de packs zijn direct vanuit het spel te kopen.

Catcha Mouse HD is gratis te downloaden uit de App Store.

Screenshots

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.