AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
15 januari 2013
Bron: via

Gerucht: Google Nexus 7.7

Op een Koreaans forum zijn geruchten verschenen van een opvolger voor de populaire Nexus 7. Het is niet bekend hoe betrouwbaar deze bron is. Volgens de geruchten zal Google binnenkort de Nexus 7.7 introduceren, een 7.7-inch tablet met een WUXGA scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels wat neerkomt op 294 pixels per inch.

De tablet heeft twee camera’s, beide in staat 720p HD video’s op te nemen. Deze opvolger van de Nexus 7 draait op een Tegra 4 processor en 2GB werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 8 of 16 GB.


Google I/O

De verwachting is dat Google de tablet zal lanceren tijdens de Google I/O conferentie in mei. Als de geruchten kloppen, dan komt de opvolger precies een jaar na de introductie van de Nexus 7. Ook die tablet werd voor het eerst aan de wereld getoond tijdens een I/O conferentie.

Android 5 Key Lime Pie

De introductie van de Nexus 7.7 zou samen kunnen vallen met de presentatie van Android 5.0 Key Lime Pie. Deze nieuwe versie van het Android besturingssysteem zal waarschijnlijk ook tijdens de I/O conferentie gepresenteerd worden.

  • Schermdiagonaal 7 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1280 x 800
  • Afmetingen 199 x 120 x 10.5 mm
  • Processor NVIDIA Tegra 3 quad-core processor
  • Gewicht 340
  • Opslagruimte 16 GB / 32 GB / 8 GB /
  • Introductiedatum november 2012
Alle specificaties >

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.