Nieuwe versies Acer W700 verschijnt met andere keyboard sleeve

1

Acer gaat haar Iconia Tab W700 uitrusten met een nieuw type case, welke ook dienst doet als Bluetooth keyboard en tablet stand. In eerste instantie wist Acer het apparaat te leveren met grote tablet stand, een los Bluetooth toetsenbord en een lederen tas tevens tablet standaard. In de TabletGuide Acer W700 review bleek al dat de combinatie van deze losse en logge accessoires voor deze relatief grote Windows 8 tablet-computer niet de meest ideale oplossing boden. Acer speelt hier op in door een nieuwe 3-in-1 variant te gaan verkopen.

Verschillende webwinkels geven aan dat het om een Bluetooth toetsenbord gaat, welke verwerkt is in de sleeve. Op de foto’s zien we echter een verbinding tussen het toetsenbord en de tablet via USB. Welke methode werkt of dat beide methoden mogelijk zijn is ons op dit moment niet bekend.

De wijziging van Acer betekent niet dat je een keuze hebt tussen de oude accessoires en de nieuwe alles-in-één accessoire. De W700 zal vanaf nu alleen nog maar met de nieuwe accessoire worden uitgerust. De versie met de oude accessoires is inmiddels vrijwel overal uitverkocht.

De verkoopprijs van de Acer W700 met nieuwe accessoire is identiek aan de adviesprijs van de Acer W700 met oude accessoire set.

Configuraties

Inmiddels zijn drie configuraties te koop:

Intel Core i3 met 64 GB opslag & oude accessoires

Deze combinatie kost 699 euro en is te koop bij deze winkels:

Bol.comSaturnMaxICTModern
CentralpointBobshopKoopjeskampioen
TabletCenter

Intel Core i3 met 64 GB opslag & nieuwe accessoire

Deze nieuwe combinatie kost ook 699 euro en is te koop bij deze winkels:

TabletCenter
Yorcom
Bol.com

Intel Core i5 met 128 GB opslag & nieuwe accessoire

Deze combinatie met upgrade van de SoC en de opslag capaciteit kost 899 euro. Je kunt deze snellere tablet-computer met Windows 8 niet aanschaffen met de oude accessoire set.

Bol.com
Yorcom
Alternate
TakeITnow
Modern
Informatique
Centralpoint
TabletCenter

Foto’s

Acer W700 met bluetooth keyboard kopen Nederland (3)

Acer W700 met bluetooth keyboard kopen Nederland (2)

Share.

Gerelateerde tablets / apps

 • Schermdiagonaal 11.6 inch
 • Besturingssysteem Windows 8
 • Schermresolutie 1920 x 1080
 • Afmetingen 295 x 191 x 11.9 mm
 • Processor 3e generatie Intel processor (x86)
 • Gewicht 950 gram
 • Opslagruimte 64
 • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

 1. Heel mooi, deze sleeve! Zoiets wil ik graag voor mijn Note 10.1.

  Voor deze prijs en inclusief sleeve is de i5 variant een prima concurrent voor de Surface Pro. Die is zonder sleeve net zo duur, maar heeft dan weer wel een stylus.

  Met de volgende generatie Core cpu’s in aantocht (zuiniger en sneller) heeft Windows een goede toekomst in tablet land voor de boeg.

Reageer