CES tablet nieuws: video’s van Adam, Toshiba & Lenovo

donderdag, januari 6, 2011 om 01:39 door Leon

De CES is eigenlijk nog niet officieel begonnen, maar de meeste persconferenties zijn vandaag en morgen. Hierin worden door de fabrikanten vaak de nieuwste modellen getoond. In het CES-nieuws van vandaag veel video’s van komende tablets. We hebben hands on video’s gevonden van de Adam tablet, de nog naamloze nieuwe 10-inch Toshiba tablet en de Lenovo IdeaPad hybride tablet. Kijk en huiver!

Zoals eerder al duidelijk werd is het Android 3.0, oftewel Honeycomb, wat de klok slaat op de CES. Er is zelfs, onafhankelijk van de conferentie in Las Vegas, een Honeycomb video demonstratie opgedoken. Toch zal geen van de tablets in de komende video’s het nieuwste Android besturingssysteem tonen.


UPDATE: Introductie Motorola Xoom

As we speak wordt de Motorola Xoom gedemonstreerd op de CES. We zullen zo een apart artikel aan deze unieke Honeycomb-tablet wijden!

Adam tablet hands on video

Als eerste is Notion Ink’s Adam tablet aan de beurt. De concullega’s van Slashgear hebben Roman weten te strikken voor een korte demonstratie van de Adam tablet. Echte opmerkelijke of nieuwe onderwerpen komen niet aan bod. Alleen al het feit dat de enthousiaste Indiër met zijn trots voor de camera komt is al het kijken waard.

Het eerste wat ons opvalt is, bij de bespreking van de Flash-functionaliteit en bij het tonen van een YouTube video, dat de video en de gerelateerde video’s netjes worden getoond, maar dat de Flash-banner naast de video volledig zwart is. Deze wordt dus niet getoond. Op zijn minst is dit apart te noemen, aangezien juist de werking van Flash op dat moment wordt besproken. Daarnaast valt op dat het een en ander niet altijd perfect reageert. De woordvoerder van Notion Ink benadrukt wel dat dit nog niet de definitieve versie is. Ook dat is apart, aangezien de levertijd van de Adam tablet voor de pre-orders eind januari, begin februari zou zijn. We zijn benieuwd of Notion Ink dat gaat halen!

Toshiba 10″ Honeycomb tablet

De tweede video die we je niet willen onthouden is de al eerder aangekondigde 10-inch tablet van Toshiba. De woordvoerders willen maar al te graag benadrukken dat dit geen variant is van de geflopte Folio. In de video is op de nog naamloze Toshiba tablet Android 2.2 geïnstalleerd. De Japanners gaven aan dat men expliciet wil wachten op de uitrol van Android 3.0, voordat deze Toshiba tablet wordt gelanceerd. Hier volgt een wat rumoerige hands on gemaakt door netbooknews.com.

Lenovo IdeaPad Hybrid U1 video

Als laatste een video van netbooknews.com over de Lenovo IdeaPad waar we gisteren al melding van maken. Deze hybride tablet is zo uniek dat we de hands on video graag aan je laten zien.

Deel dit artikel:

Reageer

Jouw avatar bij je comment? Upload je avatar naar Gravatar

Heb je een account? Inloggen


Poll

Wat is de belofte van 2011?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Laatste Forum Berichten

Archief