Archos 101 XS krijgt Android Jelly Bean 4.1

0

Archos zal binnen enkele dagen een update uitgeven voor de Archos 101 XS tablet. De update zal het Android besturingssysteem bijwerken naar versie 4.1 Jelly Bean. Deze versie van Android draait sneller en vloeiender dan voorgaande versies, dus de prestaties van de tablet zullen erop vooruit gaan. Daarnaast beschikt Android 4.1 over Google Now, de applicatie die als persoonlijke assistent probeert relevante informatie voor te schotelen.

Update: De firmware is inmiddels hier te downloaden.

Archos 101 XS

De Archos 101 XS is een mid-end tablet met meegeleverd keyboard dock, Coverboard genaamd. Aan boord zit een 1,5 GHz dual-core processor (ARM Cortex A9) en 1 GB RAM geheugen.

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden op de Archos 101 XS productpagina. Aan een review wordt gewerkt.De wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer