Nexus 7 16 GB kopers krijgen cadeaubon van ASUS

6

Heb je een Google Nexus 7 gekocht en baal je van het feit dat er binnenkort een 32 GB-versie van deze Google tablet verkocht gaat worden voor (waarschijnlijk) dezelfde prijs? ASUS snapt je frustratie en komt je tegemoet. ASUS Nederland regelt dat je een cadeaubon krijgt van 30 euro die je kunt besteden in de online ASUS shop. Je moet wel voor 29 oktober de Nexus 7 in Nederland gekocht hebben. Daarnaast moet je registreren en het aankoopbewijs (factuur of kassabon) naar ASUS sturen. Na ontvangst en goedkeuring krijg je de kortingsbon en kun je bijvoorbeeld een leuke accessoire kopen voor je Nexus 7. Wat dacht je van een handige Nexus 7 travel cover? Meer informatie vind je op de ASUS actiepagina. Deze actie loopt tot en met 30 november.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

6 reacties

 1. actie met de cadeaubon van 30€ lijkt een dode mus.
  de mailbox waarnaar de bon gestuurd moet worden zit vol
  en op een mail naar Asus Nederland wordt niet gereageerd.
  Is er al iemand die de bon heeft?

 2. De asus website is zo slecht voor het registreren dat hun javascript meermalen mijn videodriver omzeep hielp.
  Volgens XDA-dev moet je eee family selecteren om de nexus 7 te registreren. Maar met welke browser ik ook kijk… geen nexus 7. Tablet staat er ook niet tussen.

  Iets zegt me dat ze geen geld terug willen geven.

  Drempel te hoog -> support te laag.

  Bedankt Asus…

 3. Van asus website :
  5. U erkent dat ASUS Technology Pte. Ltd, naar eigen goeddunken, zich het recht voorbehoudt om het gebruik van deze kortingsbon te wijzigen of op elk gewenst moment te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

  Nice …

Reageer