Asus onthult productlijn door ‘fout’

0

ASUS heeft een aantal uren geleden de eerder gepubliceerde teaser video vervangen door een nieuwe versie. Deze nieuwe versie is na een zeer korte periode weer verwijderd, waardoor het vermoeden bestaat dat het om een fout ging binnen het bedrijf. Het is natuurlijk ook denkbaar dat het wederom een slinkse marketingtruc is om de introductie van de ASUS tablets op de CES 2011 nog meer onder de aandacht te brengen.

Het enige dat we je nog kunnen laten zien van de video is een screenshot waarop alle tabletmodellen ‘afgebeeld’ staan. Op de schermafdruk zien we de eerder aangekondigde EP121, maar nu met een stylus en draadloos toetsenbord. Daarnaast is de EP102 afgebeeld, een tablet met uitschuifbaar toetsenbord. De derde tablet is de EP101, al lijkt dit apparaat verdacht veel op een reguliere laptop. En de rij wordt compleet gemaakt door de EP71, een kleiner multimedia tablet, eveneens met een stylus te bedienen. Meer informatie is er momenteel niet over deze apparaten bekend, maar na de CES 2011 weten we meer.

ASUS tablet teaser - TabletGuide.nl

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer