TNT Kaart sturen [iPad]

0

TNT heeft het druk gehad met het bezorgen van alle kerstkaarten, maar dat wil niet zeggen dat ze geen tijd hebben genomen voor andere dingen. Twee weken geleden hebben ze de Kaart Sturen app beschikbaar gemaakt  in de App Store voor de iPad. Met deze app kun je op de iPad een kaart ontwerpen die vervolgens binnen een paar dagen door de postbode bij de geadresseerde wordt afgeleverd. Je kunt daarbij kiezen uit een collectie standaard kaarten, maar je kunt ook een zelfgemaakte foto tot een kaart laten maken. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk kaarten naar een groep mensen kunt sturen.

De applicatie is alleen in rechtopstaande modus te gebruiken, maar is verder erg eenvoudig te bedienen. In een aantal eenvoudige stappen stel je je eigen kaart samen. Dat begint met een kiezen van een voorkant. Hierbij kun je, zoals gezegd, zelf een foto of afbeelding kiezen. Je kunt indien gewenst je eigen tekst op de voorkant van de kaart schrijven. De tweede stap is het maken van een persoonlijke boodschap aan de binnenzijde van de kaart. Na een controle kun je vervolgens een geadresseerde toevoegen en je met het invullen van je eigen betaalgegevens machtig je TNT tot een eenmalige incasso van het verschuldigde bedrag. Helaas is het niet mogelijk om deze betalingen via je iPad account te laten lopen.

De applicatie houdt een historie bij van verzonden kaarten en je kunt via de app feedback leveren aan TNT.

Kaart Sturen van TNT is gratis te downloaden in de Apple App Store.

Screenshots

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer