iTunes 12 dagen cadeaus uitgelekt

0

De “iTunes 12 dagen cadeaus” actie is inmiddels gestart en de eerste cadeaus zijn al vergeven: een EP van Alain Clark, het spel The Mystery Of The Crystal Portal en vandaag een EP van Duran Duran. Deze actie geldt niet alleen voor Nederland, maar is momenteel in meerdere landen bezig. Hoewel sommige cadeaus voor elk land verschillen, zijn er ook veel overeenkomsten. Het is dan ook handig dat de lijst met cadeaus in Zweden al is uitgelekt, waardoor wij een idee hebben van wat er in Nederland nog gaat volgen. Ben je nieuwsgierig, lees dan verder. Hou je het liever een verrassing, lees dan vooral niet verder!

Onderstaande lijst zal op een paar punten anders zijn dan de Nederlandse, omdat er nationale artiesten tussen staan. Op die dagen valt een cadeau te verwachten van een Nederlandse artiest. We verwachten wel dat de games in alle landen hetzelfde zullen zijn.

Dit is de lijst met toekomstige cadeaus (in Zweden):

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer