Nieuwe video’s Adam tablet applicaties

0

Notion Ink heeft zojuist weer twee video’s gepubliceerd op haar blog met demonstraties van twee applicaties van de Adam tablet. Het gaat om de Eden, de browser, en een navigatie applicatie die speciaal geschreven is voor de Adam tablet. Eerder werden andere video’s van de Adam tablet en enkele applicaties gepubliceerd. Ook deze video’s kun je in dit artikel bekijken

De eerste en meest nieuwe demonstratie-video van de Adam tablet gaat over een applicatie voor het tonen van kaarten en om mee te navigeren. Deze applicatie is ontwikkeld door Mireo. In deze video zie je op de Adam tablet hoe je locaties kunt zoeken en selecteren en hoe je een route kunt bepalen. Daarnaast zie je hoe je met behulp van deze applicatie kunt navigeren met de Adam tablet.

De tweede video werd ook vandaag gepubliceerd op YouTube. Hierin kun je zien hoe de browser werkt op de Eden user interface van de Adam tablet. Meest verrassende element in deze video is dat enkele belangrijke navigatie-opties aan de linkerkant van de browser zijn te vinden. Wat verder opvalt is dat er soms een lichte vertraging te zien is tussen de aanrakingen op het scherm en de reactie van de tablet. Je ziet dit vooral bij het scrollen door de webpagina’s.

Vorige week werd al een video getoond van de Paint applicatie van de Adam tablet, genaamd Canvas. Deze video kun je hier bekijken.

Eerder lieten we al een video-demonstratie zien van de Eden e-mail applicatie op de Adam tablet

In deze video kun je zien hoe de Adam tablet en de Eden UI reageert met externe hardware. Een top demonstratie!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer