AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
23 oktober 2012

Apple verkoopt 100 miljoen iPads

Apple heeft twee weken geleden de 100 miljoenste iPad verkocht. Dat maakte Tim Cook vanavond bekend tijdens de introductie van de iPad Mini. De Apple iPad is daarnaast verantwoordelijk voor 91% van het internetverkeer door tablets, aldus Cook. Ondanks dat we deze cijfers graag met een korrel zout nemen, blijven het wel indrukwekkende cijfers.

Met een levensduur van 2,5 jaar is de iPad nog altijd de meest verkochte tablet op de markt. En het marktaandeel groeit nog steeds, zo blijkt uit onderzoek.


Om het marktaandeel sterker te laten groeien, gokt Apple op het onderwijs. Door digitale studiekboeken te stimuleren en faciliteren hoopt Apple de iPad in het klaslokaal te krijgen.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.