AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
15 oktober 2012

Jubileumweek - Dag 1: iGrip Universele Tablet Autohouder

TabletGuide bestaat 2 jaar en dat vieren we deze week met jullie. We geven alle kado’s die we ontvangen gewoon weer weg aan onze bezoekers. En jij maakt kans om die kado’s te winnen door je in te schrijven op de actiepagina. Hoeveel kans je hebt, dat heb je volledig zelf in de hand. Hoe meer vrienden jij uitnodigt, hoe meer winkansen je krijgt. We starten de jubileumweek vandaag met de iGrip Universele Tablet Autohouder, beschikbaar gesteld door MobileFun.nl.

iGrip Universele Tablet Autohouder

Deze iGrip autohouder voor tablets is voorzien van een gepatenteerde zuignap die is ontworpen om te werken op het dashboard. Hij is ontworpen om trillingen te weerstaan. Het geeft je tablet een stevige grip zonder dat er sporen of residu op je dashboard wordt nagelaten. Het apparaat kan 360° draaien en is verticaal en horizontaal verstelbaar onder een hellingshoek tot 60°. De iGrip T5-3764 stelt u in staat om bijna elke tablet binnen de auto veilig en beschermd te positioneren.


Schrijf je in op de actiepagina, om kans te maken op deze autohouder.

Dit product wordt ter beschikking gesteld door MobileFun.nl, webshop voor tablet accessoires. MobileFun viert zelf ook een jubileum, namelijk het 1 jarig bestaan.

“In onze eigen jubileumweek feliciteren wij TabletGuide.nl met het 2-jarig bestaan. Met de iGrip Universele Tablet Autohouder leveren wij graag een bijdrage aan de jubileum-actie”.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Een reactie

  1. Ik wil vandaag graag kans maken op deze tablet houder.
    Deel het bericht ook met al mijn vriendinnen.
    Die ook graag kans willen maken om dit te winnen.
    Feliciteer jullie ook samen met het 1en 2 jarig bestaan.
    En dat het nog lang zo goed mag gaan.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.