TabletGuide.nl bestaat 2 jaar! Vier dit met ons mee en win!

8

Het is feest op het TabletGuide hoofdkwartier. Exact twee jaar geleden schreven we ons eerste bericht op een kale weblog met een in de haast in elkaar gephotoshopt logo. Het oude logo is niet meer. En kaal kunnen we de site ook niet meer noemen. Inmiddels is de weblog uitgegroeid tot een volwaardige website met nieuws, informatie, reviews en achtergronden over tablet-pc’s en bijbehorende software en accessoires. TabletGuide.nl is in deze twee jaar uitgegroeid tot de grootste website van Nederland over tablet-computers met alle mogelijke typen besturingssystemen. Dit succes willen we met jullie, trouwe bezoekers, delen! Dit doen we door de grootste win-actie op te zetten in de korte geschiedenis van TabletGuide. 7 dagen lang maak je elke dag kans op een prijs, met als klap op de vuurpijl een iPad 3!

Ons doel, “om het beste, meest betrouwbare en vooral meest complete nieuwsportaal voor tablets te worden”, hebben we nooit uit het oog verloren. In totaal schreven we 1.838 nieuwsberichten, gemiddeld zo’n 2,5 per dag. We voerden 59 uitgebreide reviews uit van tablets en accessoires. We maakten, monteerden en publiceerden 109 korte en lange video’s op ons YouTube Kanaal die maar liefst 275.000 keer werden bekeken. We reisden meerdere malen af naar Las Vegas, Barcelona, Berlijn en vele plekken in eigen land om zelf verslag te doen van het laatste nieuws. Ook verstuurden we tienduizenden nieuwsbrieven. En natuurlijk maakten we het afgelopen jaar ons TV debuut in de tablet-test van TROS Radar.

Dank jullie wel!

Natuurlijk maken we deze site voor onze lezers. Duizenden volgen dagelijks het nieuws of maken gebruik van de informatie op deze website. Zonder jullie kon TabletGuide.nl nooit uitgroeien van een simpele weblog tot een volwaardige website. Daarom willen we jullie namens alle redacteurs bedanken voor jullie bezoeken, reacties (we zijn de 10.000 ruim gepasseerd), vragen, antwoorden en bezoekersreviews van de afgelopen twee jaren. We hopen jullie vooral weer vaak terug te zien!

Terugblik

Natuurlijk kijken we altijd vooruit. Maar de komende week blikken we elke dag een keer terug op de korte geschiedenis van TabletGuide. Zeven dagen lang zullen de populairste en opvallendste artikelen voorbij komen. Natuurlijk houden we jullie ook over het huidige tablet nieuws op de hoogte.

Winnen

Om dit succes met onze bezoekers te vieren gaan we de grootste win-actie op zetten die we ooit gehouden hebben. Vanaf aanstaande maandag, 15 oktober, kun je als bezoeker van TabletGuide.nl elke dag een prijs winnen. In totaal geeft TabletGuide.nl samen met haar partners 7 prijzen weg. Houdt daarom TabletGuide.nl elke dag goed in de gaten en maak kans op een van de fantastische prijzen!

De klapper van de week is de hoofdprijs van zondag 21 oktober. Op die zondag om 24:00 uur sluit de inschrijving. Samen met Vodafone* geeft TabletGuide.nl een iPad 3 weg!!

Hoe maak je kans op deze prijzen? Simpelweg door TabletGuide leuk te vinden op Facebook. Als je dat doet door de stappen te volgen op de actiepagina dan krijg je een persoonlijke link, die je kunt delen met je vrienden. Voor elke vriend die ook meedoet met deze actie krijg je een extra kans. Elke dag geven we een prijs weg. De inschrijving sluit op het einde van de dag om 24:00 uur. Een dag later maken we de winnaar bekend. Geen Facebook? Geen probleem! Hier kun je je ook inschrijven.

Omdat je elke dag de kans krijgt om meer vrienden uit te nodigen wordt je kans elke dag groter. Met als climax de hoofdprijs: de iPad 3!

> Naar de actiepagina

Vodafone feliciteert TabletGuide en haar bezoekers met het tweejarig bestaan. Om dit te vieren stelt Vodafone een iPad 3 3G en een prepaid simkaart met 1 GB data ter beschikking die jij kunt winnen. Vodafone biedt onder andere de iPad 3 aan die je in combinatie met een iPad internet abonnement kunt kopen. Heb je al een iPad met 3G? Dan is de tablet prepaid simkaart interessant met direct een databundel van 1 GB.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

8 reacties

  1. Annette van Erp op

    Geen leuke actie, als het alleen via facebook gaat. Ik ben een trouwe bezoeker, elke dag, van jullie site. Maar ik ben tegen facebook. . Jammer dan, maar niet vriendelijk naar jullie gebruikers.

  2. Jullie hebben helemaal gelijk. Ik ben vergeten de link naar de niet-Facebook methode te plaatsen. Deze heb ik nu in het artikel erbij vermeld. Via deze link kun je je ook inschrijven als je geen Facebook hebt. Vanaf het moment dat je je inschrijft ding je mee met de prijzen van die dag en de latere dagen.

    http://www.tabletguide.nl/winnenie/

    Facebook is voor TabletGuide een belangrijk kanaal om te communiceren met onze bezoekers. Daarnaast biedt Facebook voor ons technisch gezien de enige methode om extra kansen te genereren door je vrienden uit te nodigen.

Reageer