VI Tablet [iPad]

1

Voetbal International heeft vandaag VI Tablet gelanceerd. De app is geoptimaliseerd voor de iPad en bevat een mix van tekst, foto’s, video en audio. De app bevat het laatste voetbalnieuws, voetbaluitslagen en standen in de competities van over de hele wereld. Daarnaast bevat de app ook video-items en samenvattingen van de VI uitzendingen op RTL. VI abonnees kunnen het weekblad gratis downloaden. Als niet-abonnee kun je dat ook, maar dan moet je per nummer betalen.

VI-abonnees krijgen gratis toegang tot alle beschikbare weekbladedities. Gebruikers die geen abonnement op VI hebben kunnen een VI-account aanmaken en vervolgens met hun inloggegevens een proefnummer bekijken: in dit geval het kerstnummer van VI dat vanaf dinsdag in de winkels en bij de abonnees ligt. De digitale versie van het weekblad zal uiteraard ook los verkrijgbaar zijn.

VI Tablet geeft je de mogelijkheid om het nieuws te filteren per club, zodat je alleen het nieuws van je favoriete voetbalclub op je scherm krijgt. Het is ook mogelijk om een selectie van het nieuws te bekijken, gesorteerd naar populariteit. Zo zie je het belangrijkste nieuws als eerste. De inhoud van de app wordt verzorgd door de VI redactie.

Tijdens het gebruik van de app kun je ervoor kiezen Radio VI op de achtergrond te laten horen. Deze digitale radiozender geeft je ook het laatste voetbalnieuws vanuit de studio op de VI redactie, afgewisseld met muziek. Dit radiostation is een samenwerking tussen Voetbal International en Radio538 en nu dus ook te beluisteren op je iPad.

Als gebruiker kun je meedenken over de app en je verbeterpunten delen:

VI TABLET blijft continu in ontwikkeling. Daarom zijn we benieuwd naar de eerste ervaringen van de gebruikers. Suggesties, ideeën en kritiek zijn welkom via iTunes of het mailadres ipad@vi.nl.

Screenshots

Video:

Share.

Over de auteur

1 reactie

Reageer