Acer start Jelly Bean update voor Iconia Tab A700. UPDATE: ook in NL!

0

Acer is vandaag in alle stilte begonnen met het uitrollen van de Android Jelly Bean update naar de Iconia Tab A700 tablets. Het bedrijf kondigde de update niet eerder aan en ook updates voor andere Acer tablets zijn tot nu toe onbevestigd. Toch is het vanaf nu mogelijk de 332MB grote update OTA te downloaden naar je A700. Mocht de update zichzelf niet direct aandienen, dan kun je de tablet actief naar updates laten zoeken via het instellingen menu.

UPDATE 03/10/2012 – Inmiddels is het Acer Android 4.1 software update schema voor Nederland bekend gemaakt.

UPDATE 10/10/2012 – De software update naar Android 4.1 wordt inmiddels ook in Nederland uitgerold. Remco, bedankt voor de tip!

Op dit moment is nog niet duidelijk welke aanpassingen zijn doorgevoerd in de update, bovenop de nieuwe versie van het Android besturingssysteem. We mogen wel hopen dat de tablet wat soepeler gaat draaien na de update. Tijdens onze review van de A700 leek het toestel soms wat traag te reageren op aanrakingen.

Android Jelly Bean (4.1) is sneller dan zijn voorganger, doordat Google het OS eens stevig onder handen heeft genomen om de prestaties te verbeteren. Onder de naam ‘Project Butter’ werkte een team ontwikkelaars aan deze verbeteringen. We mogen aannemen dat deze verbeteringen de prestaties van de A700 goed zullen doen.

Wil je weten wat Android 4.1 allemaal voor jou te bieden heeft? Lees dan het artikel: De meest belangrijke Android 4.1 features (met video).

Wil je weten welke tablets Android 4.1 hebben of zullen krijgen? Lees dan het artikel: Welke tablets krijgen een software update naar Android 4.1?

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal 10.1 inch
  • Besturingssysteem Android 4
  • Schermresolutie 1920 x 1200
  • Afmetingen 260 x 175 x 11
  • Processor NVIDIA Tegra 3 quad-core processor
  • Gewicht 685 gram
  • Opslagruimte 16 / 32 / 64
  • Alle specificaties

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer