AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
21 september 2012

PadFone 2 wordt op 16 oktober onthuld

Geheel onverwachts verscheen afgelopen week ineens de PadFone 2 in benchmark resultaten. Niemand wist dat er een opvolger voor de PadFone in aantocht was, laat staan dat ASUS al in de testfase was beland. En het merk laat er geen gras over groeien, want volgende maand wordt de tablet al gepresenteerd. Dit zal gebeuren tijdens een pers-evenement waarvoor in Italië inmiddels de uitnodigingen verstuurd zijn. Of ASUS Nederland ook een evenement organiseert is nu nog niet duidelijk.

De eerste PadFone heeft Nederland nooit bereikt. Ondanks onze positieve ervaring met het apparaat tijdens het MWC eerder dit jaar, zagen de Nederlandse providers weinig heil in de tablet/smartphone combinatie.


Natuurlijk betekent dat niet automatisch dat ASUS met de PadFone 2 geen nieuwe poging zou kunnen doen. Het merk blijft erg succesvol op de tabletmarkt en heeft met de Transformer tablets bewezen een trend te kunnen zetten door vasthoudend te zijn. Wellicht kan een PadFone voor een zelfde revolutie zorgen.

De PadFone 2 zal volgens de benchmark statistieken draaien op een APQ8064 Snapdragon S4 Pro-processor, een quad-core chipset. Tijdens het testen draait hij op Android 4.0.4.

Mocht je het PadFone concept niet kennen, bekijk dan onze hands-on review van de originele PadFone:

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.