Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief
19 september 2012

Acer Iconia Tab A110 toch niet naar Nederland

Ondanks eerdere berichten komt de Acer Iconia Tab A110 toch niet naar Nederland. Gisteren werd deze goedkope 7-inch Android tablet van Acer geïntroduceerd in Engeland. Een woordvoerder van Acer laat tegenover Portablegear weten dat de concurrent van de Google Nexus 7 toch niet te koop zal zijn in Nederland. En dat is jammer, want met een prijspunt van zo’n 200 euro en vergelijkbare specificaties zou de Nexus 7 van Google en ASUS er een serieuze concurrent bij hebben.

De Acer Iconia Tab A110 heeft een beeldscherm van 7 inch met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. De tablet weegt zo’n 390 gram. Acer heeft, net als Google bij haar Nexus 7, een Tegra 3 quad-core processor van Nvidia ingebouwd, welke een maximale snelheid kan behalen van 1,2 GHz. In tegenstelling tot de Nexus 7 beschikt deze Acer A110 wel over een camera en een SD-kaart slot.


De Acer Iconia Tab A110 draait op Android 4.1, Google’s nieuwste besturingssyteem.

Acer gaf aan dat deze tablet-pc niet in de Nederland en België verkocht zal gaan worden.

Wellicht zal via het grijze import-circuit deze Acer A110 alsnog in Nederland verschijnen. Als dat het geval is dan lees je dat natuurlijk op TabletGuide.nl.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

2 reacties

  1. En vergeet niet dat hij (i.t.t. de nexus) ook een HDMI uitgang heeft.
    Erg handig als je op vakantie bent en in het hotel zit waar een TV is waar een HDMI ingang op zit :-)

    Dus in vele aspecten beter dan de NEXUS 7 maar ik weet niet hoe de beeldkwaliteit zich verhoud tussen deze 2 tablets.

    • Hallo beste tabletguide bezoekers, ik vroeg me af of er iemand een degelijke vergelijking kan maken van zowel deze tablet als de nexus 7 van google. Specificaties kan ik via internet etc ook vinden maar ik zou graag in klare woorden willen horen welke van de 2 ik zou moeten kopen. De nexus kan ik via nederlandse sites wel vinden maar de acer weet ik nog niet hoe en via welke site ik zou kunnen importeren naar belgie. In belgie is er trouwens ook een site die de nexus 7 verkoopt. Coolblue.be dacht ik. Misschien handig voor de vele belgische bezoekers zoals ik.

      Mvg

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.