AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
19 september 2012

iOS 6 vanaf nu te downloaden

iOS 6

Apple heeft iOS6 voor de iPad 2 en iPad 3 vrijgegeven, dus je tablet is vanaf nu te updaten naar de nieuwer versie van het besturingssysteem. Hiervoor ga je naar ‘instellingen’ > ‘algemeen’ > ‘software update’. Van eerdere updates weten we dat de servers de grote stroom bezoekers soms moeilijk kunnen verwerken. Mocht je dus een foutmelding krijgen, schrik dan niet en probeer het later nog eens.


iOS 6 brengt een aantal vernieuwingen naar de iPad 2 en iPad 3. Een overzicht van deze vernieuwingen vind je in ons artikel iOS 6 op de iPad: wat is er nieuw?.

Heb je een eerste generatie iPad, dan moeten we je helaas teleurstellen. iOS 6 is de eerste release van het iOS besturingssysteem waarbij de eerste iPad wordt overgeslagen. De software is inmiddels zover geëvolueerd dat hij niet meer te draaien is op de hardware van de iPad 1. Mocht je de vernieuwingen tóch willen doorvoeren, dan kun je de iPad jailbreaken. Veel van de functies zijn via Cydia ook op alternatieve wijze te installeren.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.