Acer Iconia Tab W510 Hands-on Review [VIDEO]

0

Acer gokt met haar Iconia tablets voortaan niet meer alleen op Android. Vanaf eind oktober zullen twee Windows 8-tablets de strijd aangaan met een dozijn concurrerende apparaten. Één daarvan, de Acer Windows 8-tablet met de hoogste kansen volgens ons, is de Acer Iconia Tab W510. Op de IFA 2012 kwamen we de W510 tegen en maakten we een hands-on review van de tablet-computer.

Windows 8 en Windows RT zijn de magic words als het gaat om tablet-pc’s op de IFA 2012 in Berlijn. Op de beursvloer kwamen we tablet-pc’s, hybride modellen (met afneembaar keyboard dock), zogenaamde ‘convertibles’ (laptop te veranderen in een tablet-pc) en all-in-one-pc’s die om te vormen zijn tot grote tablet-tafels. In alfabetische volgorde zagen we naast Acer ook nieuwe Windows 8-apparaten met in ieder geval een touchscreen van ASUS, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony en Toshiba. Alle informatie en berichtgeving van de IFA van dit jaar vind je via deze link.

De Acer Iconia Tab W510 blinkt uit in eenvoud. Uitstekende specificaties met een mooie vormgeving is in principe genoeg om de consument te overtuigen. Dit in tegenstelling tot de Acer Iconia Tab W700 (hands-on review), wat we de Hummer onder de tablets durfden te noemen.

Met een nieuwe Intel ATOM-processor (details nog niet bekend), een 10,1-inch Full HD-scherm (1920 x 1080), genoeg aansluit-opties (USB, microHDMI, microSD) en een 8,0 megapixel camera heeft Acer een prima troef in handen!

Acer Iconia Tab W510 hands-on review video

Opmerking: tijdens het opnemen van de review hadden we niet in de gaten dat er wel degelijk een bijpassend keyboard dock geleverd kan worden bij de Acer Tab W510. Foto’s hiervan vind je op de Acer Iconia Tab W510-pagina. 🙂

Acer Iconia Tab W510 hands-on review foto’s

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

Reageer